Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde
ilas copilas

Dăruiește Educație: cel mai prețios cadou!

Vrei să oferi un cadou memorabil unui copil? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă al cărui copil și-ar dori să învețe o limbă străină?
Noi îți oferim posibilitatea de a-i surprinde cu ceva special: voucherul cadou oferit de Didacto, prin care aceștia pot participa la cursurile sau atelierele noastre online de limba germană, franceză.

De ce să alegi un voucher cadou?

Un cadou util și diferit!

Cumpărând un voucher cadou pentru cursurile sau atelierele noastre de limbi străine pentru copii, te asiguri că oferi un cadou util şi apreciat, de care cei dragi se vor bucura pe termen lung.
Fie că este vorba de o zi de naştere sau orice altă sărbătoare, oportunitatea învățării unei limbi noi va fi mereu o alegere inspirată.

O surpriză pentru un viitor strălucit!

Oferind un curs sau atelier conversațional de limbi străine unei persoane dragi, investești în dezvoltarea ei personală și profesională, deoarece oportunitățile care pot urma sunt pe măsură.


Așadar, scapă de stresul căutării cadoului perfect și oferă în dar o investiție în educație, pentru care cei dragi îți vor fi recunoscători toată viața!

ilas mandrulas

Pentru cine este potrivit acest voucher cadou?

Acest cadou poate fi oferit oricărui copil între 8-14 ani care dorește să învețe o limbă străină, indiferent de nivelul de limbă pe care îl are.
Fie că este începător și vrei să fii chiar tu persoana care îl introduce în tainele limbii germane, fie că se află la nivel intermediar sau avansat, prin intermediul acestui voucher cadou îl poți ajuta să atingă nivelul dorit de limbă străină.

Ce trebuie să fac dacă am decis că vreau să ofer un astfel de cadou?

Odată ce te-ai hotărât să oferi un curs sau atelier cadou, ai de parcurs doar doi pași, și cadoul este gata „împachetat”:

Cursurile pentru care poți achiziționa un voucher:

Products not found.

Întrebări frecvente

După ce ai urmat acești pași, vei primi un voucher în format electronic prin e-mail, pe care să-l oferi cadou.

Pentru a urma cursurile, posesorul voucherului ne poate contacta la numărul de telefon +40752822373 sau să ne scrie la adresa de e-mail inscrieri@didacto.ro pentru a stabili împreună data la care va începe cursul (însă nu mai târziu de 6 luni de la data achiziționării voucherului).

Dacă ai achiziționat un voucher cadou, dar persoana nu poate începe fix cu următoarea grupă de nivel, nu îți face griji! Noi organizăm periodic grupe, astfel că va putea alege cursul potrivit ca orar, în perioada valabilității voucherului.
În cazul în care ai achiziționat deja un curs de germană cadou pentru cineva care nu este incepător de la 0 și ai ales nivelul greșit, nu te îngrijora! Odată cu achiziționarea acestui voucher cadou, noi vom efectua evaluarea nivelului de cunoștințe de germană și vom plasa persoana în grupa potrivită.

Pentru orice alte întrebări, vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail inscrieri@didacto.ro sau să ne sunați la numărul de telefon +40752822373.

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?