Voucher cadou pentru Curs sau Atelier Conversațional de Germană

Vrei să oferi un cadou memorabil unui copil? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă al cărui copil și-ar dori să învețe limba germană? Noi îți oferim posibilitatea de a-i surprinde cu ceva special: voucherul cadou oferit de Didacto, prin care aceștia pot participa la cursurile sau atelierele noastre online de limba germană pentru copii.

De ce să alegi un voucher cadou?

Cumpărând un voucher cadou pentru cursurile noastre de limba germană pentru copii, te asiguri că oferi un cadou util şi apreciat, de care cei dragi se vor bucura pe termen lung. Fie că este vorba de o zi de naştere sau orice altă sărbătoare, oportunitatea învățării limbii germane va fi mereu o alegere inspirată.
Oferind un curs sau atelier conversațional de limba germană unei persoane dragi, investești în dezvoltarea ei personală și profesională, deoarece cunoașterea limbii germane îi poate aduce nenumărate oportunități în carieră, posibilitatea de a studia în străinătate, de a avansa la locul de muncă sau de a cunoaște o nouă cultură.
Așadar, scapă de stresul căutării cadoului perfect și oferă în dar o investiție în educație, pentru care cei dragi îți vor fi recunoscători toată viața!

Pentru cine este potrivit acest voucher cadou?

Acest cadou poate fi oferit oricărui copil între 8-14 ani care dorește să învețe limba germană, indiferent de nivelul de limbă pe care îl are. Fie că este începător și vrei să fii chiar tu persoana care îl introduce în tainele limbii germane, fie că se află la nivel intermediar sau avansat, prin intermediul acestui voucher cadou îl poți ajuta să atingă nivelul dorit de limba germană.

Ce trebuie să fac dacă am decis că vreau să ofer un astfel de cadou?

Odată ce te-ai hotărât să oferi un curs de germană cadou, ai de parcurs doar doi pași, și cadoul este gata „împachetat”:
 1. Mai întâi completează acest formular care are 2 secțiuni: la pasul 1 vom avea nevoie de datele tale și la pasul 2 ale destinatarului.
 2. Noi te vom contacta cât mai curând posibil pentru a te ajuta să finalizezi plata.
  • Voucherele oferite de Didacto pentru Cursul de germană, nivel A1.1 sau nivel A1.2 sunt în valoare de:
  • 434 lei (plata primelor 8 sesiuni + materiale digitale)
  • 1202 lei (plata întregului modul, ce conține 24 de sesiuni)
  Voucherele oferite de Didacto pentru Atelierul Conversațional de germană sunt în valoare de:
  • 288 lei (plata primelor 6 sesiuni)
  • 576 lei (plata întregului modul de vară, adică 12 sesiuni)
  Pentru a afla mai multe despre fiecare, puteți citi mai multe informații aici.
 3. După ce finalizezi achiziția, vom folosi datele completate de tine pentru a genera voucherul cadou personalizat.

Întrebări frecvente

După ce ai urmat acești pași, vei primi un voucher în format electronic prin e-mail, pe care să-l oferi cadou.

Pentru a urma cursurile, posesorul voucherului ne poate contacta la numărul de telefon +40752822373 sau să ne scrie la adresa de e-mail inscrieri@didacto.ro pentru a stabili împreună data la care va începe cursul (însă nu mai târziu de 6 luni de la data achiziționării voucherului).

Dacă ai achiziționat un voucher cadou, dar persoana nu poate începe fix cu următoarea grupă de nivel, nu îți face griji! Noi organizăm periodic grupe, astfel că va putea alege cursul potrivit ca orar, în perioada valabilității voucherului.
În cazul în care ai achiziționat deja un curs de germană cadou pentru cineva care nu este incepător de la 0 și ai ales nivelul greșit, nu te îngrijora! Odată cu achiziționarea acestui voucher cadou, noi vom efectua evaluarea nivelului de cunoștințe de germană și vom plasa persoana în grupa potrivită.

Pentru orice alte întrebări, vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail inscrieri@didacto.ro sau să ne sunați la numărul de telefon +40752822373.

portrait-confused-cute-little-kid-with-backpack