Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Tabere în limba germană Didacto – Top 10 argumente

10 argumente pentru a participa la taberele in limba germana organizate de didacto

Ce vei regăsi în articol:

Taberele de limbă străină au devenit tot mai populare și apreciate de părinți în ultimii ani. Foarte mulți părinți au dezvoltat interes în special pentru tabere în limba germană. Aceștia vor să se asigure că, în viitor, copiii lor vor învăța limba germană, ea fiind a două limbă internațională din Europa. Astfel, tot mai multe organizații au înființat tabere în limba germană care se desfășoară pe timpul verii. Noi vă vom prezenta 9 motive pentru care ar trebui să alegeți taberele organizate de Didacto

Cunoștințele echipei

Întreaga echipă care se ocupă de participanții taberelor este acreditată ca lucrători de tineret sau manageri de proiect în Germania. Această acreditare se numește Juleica (Jugendleiter/-in Card – Legitimația lucrătorilor de tineret din Germania). Echipa a promovat acest curs, care este special conceput pentru cei care organizează programe pentru tineret și copii.

În cazul cunoștințelor de limba germană, printre organizatori nu se află numai persoane care au urmat o școală unde limba germană a fost limba maternă, ci și vorbitori nativi de limba germană.

Echipa tânără

Pe lângă avantajul de a lucra cu o echipă profesionistă în acest domeniu, elevii vor avea plăcerea de a petrece timpul alături de o echipă tânără și hazlie, care știe să se facă plăcută tinerilor. Media de vârstă a oamenilor care se ocupă de participanți este în jur de 22 de ani. Astfel, aceștia pot fi mai înțelegători cu copiii, iar copiii își vor dori să participe la cât mai multe tabere în limba germană.

Tabere în limba germană pentru fiecare categorie de vârstă și nivel de limbă

Ceea ce ne deosebește de restul taberelor din România este faptul că oferim tabere în limba germană corespunzătoare fiecărei vârste și nivelului de limbă. Alături de personalul nostru instruit, copiii pot petrece timpul în tabere în limba germană cu diferitele teme care stau le stau la dispoziție. Copiii vor lua parte la diferite activități educaționale în timp ce vor învața limba germană. Astfel, ei exersează comunicarea limbii germane într-un mod plăcut vârstei. Pentru cei care dețin nivelul intermediar sau avansat, aceștia își vor aprofunda limba germană prin ateliere non-formale, având diverse teme care pot dezvolta anumite abilități. 

Diversitatea taberelor Didacto

Didacto nu oferă doar tabere pentru diferite vârste și nivele, ci are și o listă vastă de tabere în limba germană cu diverse teme care trezesc interes pentru copii. Taberele au 7 tematici, 3 tabere tematice la munte și 4 tabere tematice de zi desfășurate la Cluj-Napoca:

Tabere la munte:

  • Educație civică & Democrație – în Valea Ierii, Cluj
  • Educație financiară & Antreprenoriat – în Moldovenești, Cluj
  • Teatru & Improvizație – în Moldovenești, Cluj

 Tabere de zi la Cluj-Napoca

  • Comunicare & Media
  • Geografie & Turism
  • Științe & Natură
  • Digital & IT

Conținut educativ structurat și adaptat

Învățarea unei limbi străine necesită depunerea unui efort continuu, dar, în același timp, știm că nu doriți să îi solicitați atât de mult pe micuți. Același lucru ni-l propunem și noi, și anume ca după tabără, aceștia să nu se întoarcă epuizați, ci plini de energie, cu multe cunoștințe noi și fericiți. Astfel, programa și conținutul taberelor este adaptat nivelelor de vârstă și limbă. Metodele și activitățile pe care le folosim îi vor ajuta pe copii să învețe limba germană cu plăcere.
 

Preț avantajos

Un beneficiu pentru părinții care aleg pentru copiii lor taberele organizate de Didacto este prețul acestora, care se încadrează printre cele mai mici prețuri din România. Prețul unei tabere pentru elevii din ciclul primar este de 580 RON pentru o tabără, preț care include masa de prânz, 2 gustări și materialele necesare. Tabăra de zi în limba germană se desfășoară timp de o săptămână, de luni până vineri, în intervalul ora 9:00 la 17:00. 

La fel este și în cazul taberelor de la munte, pentru taberele cu cazare, cele 6 nopți de cazare, prețul este de 1480 Lei pentru taberele de germană din Munții Apuseni. Aceste prețuri includ masa, cazarea, materialele și orele de germană.

Oferte și reduceri la taberele Didacto

Nu doar că prețul este foarte avantajos, dar Didacto mai pune la dispoziție și reduceri pentru tabere. În cazul taberelor de zi se acordă o reducere de 60 RON pentru participarea la cel puțin 4 tabere, reducerea aplicându-se la fiecare dintre taberele alese. De asemenea, pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere, iar la achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere.

Experiența de organizare

Un alt punct forte care ne recomandă este experiența acumulată în decursul anilor în care membrii echipei Didacto au mai organizat tabere în limba germană atât pentru elevi, cât și liceeni. Așadar, prin intermediul proiectelor pentru copii și tineret desfășurate anterioar, am reușit de la an la an să ne îmbunătățim metodele de formare a elevilor și suntem pregătiți să îi învățăm tot mai multe lucruri noi prin activități distractive și interactive și cu un impact pe termen lung.

Înscriere rapidă

Dacă v-ați hotărât că taberele Didacto sunt cele potrivite pentru copilul dumneavoastră, mai este un pas de făcut. Pasul pe care trebuie să îl faceți este foarte simplu, acesta fiind înscrierea. Pentru a fi mai simplu pentru părinți, am decis că cea mai simplă metoda de înscriere ar fi selectarea calendarului și tematicii dorite, apoi veți accesa coșul de cumpărături și veți finaliza înscrierea prin completarea corectă a datelor participantului și a părintelui. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail.

Sesiune demonstrativă gratuită de tabără de germană

Didacto vă oferă oportunitatea  de a experimenta taberele de zi în limba germană desfășurate la Cluj-Napoca înainte de a le achiziționa. Prin această sesiune demonstrativă gratuită, veți face cunoștință cu programele educaționale Didacto. Activitățile urmăresc să testeze nivelul de germană pe care elevii îl au, să pună accentul pe dobândirea de cunoștințe și abilități specifice acestor domenii, precum și pe dezvoltarea personală și pe lucrul în echipă, toate acestea folosind limba germană. Descoperă mai multe informații despre sesiunea demonstrativă gratuită de tabără de germană accesând acest link.

Cam acestea au fost punctele forte ale Centrului educațional Didacto, puncte care, în mare parte, ne deosebesc de restul taberelor de vară în limba germană. Suntem deschiși să răspundem oricărei întrebări, iar, dacă aveți nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Ne va face plăcere să petrecem timpul împreună cu copilul dumneavoastră și să îl învățăm tot ce știm noi. Mai multe detalii despre tabere sau despre cursurile și atelierele conversaționale în limba germană vei afla prin accesarea acestui link. De asemenea, urmărește-ne și pe Facebook, Instagram și YouTube pentru mai multe resurse în limba germană, iar pe blogul Didacto vei descoperi mai multe articole despre limba germană și educație.

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?