Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Tabere de Vară Cluj

Tabere de vară Cluj: descoperă potențialul celui mic și dezvoltă-i abilitățile într-o vară plină de aventură și învățare!

Cum organizăm edu-distracția?

🟣Taberele se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani și au loc în lunile iunie-iulie 2023, având o durată de 5 zile (program zilnic de la 09:00 la 17:00);

🟣În funcție de tabăra aleasă, oferim o experiență educațională inovatoare cu tematici captivante, precum: dezvoltare personală, leadership și antreprenoriat, inteligență emoțională, public speaking și debate;

🟣Elevii vor avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile lingvistice (germană, engleză sau franceză) într-un mod interactiv și prietenos.

Unde au loc taberele?

Taberele se vor desfășura pe strada Alexandru Vaida Voevod 55, la sediul Colegiului Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”.

Nu rata înscrierile și fii pregătit pentru o vară plină de învățare, distracție și dezvoltare personală!😊

Articole pentru copii, părinți și profesori

Vă invităm să citiți cele mai noi perspective și abordări în domenii precum educație, învățare, predare, școală și activități online cursuri de limba germană, engleză sau franceză. De asemenea discutăm despre impresii ale trainerilor și participanților la programele educaționale Didacto.

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?