Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Tabără în Timișoara, pentru copii: Antreprenoriat, în Germană

tabara in timisoara

520lei

Stoc epuizat

Înscrierile pentru taberele din vara anului 2024 sunt închise. Vă mulțumim pentru interes și participare! 🙏

Ne vedem în vara anului 2025 pentru noi aventuri și experiențe de neuitat! 🌞🎉

Tabără în Timișoara- aducem educația distractivă mai aproape de cei mici!

Te ajutăm să faci vara celor mici plină de amintiri faine, presărate cu educație distractivă și noi prietenii! Oferă-i celui mic o săptămână plină de activități faine, în vacanța de vară.

Ce reprezintă o Tabără de Zi pentru Copii în Timișoara?

Tabăra pentru copii organizată de Didacto în Timișoara, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 09:00 la 17:00).

În tabără elevii între 7-14 ani vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile de gândire critică și organizare, prin metode distractive, în timp ce exersează limba germană alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat. 

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, tabăra are o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tematica Taberei: Leadership & Antreprenoriat în Germană

Această tabără este un loc magic, unde copiii vor învăța să-și facă auzită vocea ca niște adevărați lideri, să gândească în culori și să-și pună imaginația la treabă în cel mai creativ mod posibil. 

De asemenea, tabăra este un mediu sigur și stimulant în care cei mici își pot exprima liber opinia, pot explora creativitatea și pot învăța să se adapteze la situații noi.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților puteți viziona acest videoclip 👇

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Cum structurăm conținutul taberei din Timișoara?

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul programului și preluarea acestuia la final de zi);
Alte servicii în afară de cele menționate în program.
Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul taberei la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

🕒 Programul zilnic al taberei

Tabăra se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:30 Activități 🎈
10:30-11:00 Pauză de gustare 🧁
11:00-12:30 Activități 🎈
12:30-13:30 Prânz 🥣
13:30-15:00 Activități 🎈
15:00-15:30 Pauză de gustare 🧁
15:30-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:
Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere
Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

În procesul de înscriere trebuie să ții cont de:

1. Formular
de Înregistrare Completat

Părinții trebuie să completeze un formular de înregistrare detaliat, furnizând informațiile necesare despre copil și datele de contact ale familiei.

2. Transport
și Preluarea Copilului

Părinții sunt responsabili de aducerea și preluarea copilului la începutul și sfârșitul fiecărei zile de tabără. Astfel, este necesar să vă asigurați că aveți un plan pentru transport.

3. Taxele
de Participare Plătite

Părinții trebuie să achite taxele de participare înainte de începerea programului taberei. Aceste taxe acoperă costurile pentru facilități, materiale și activități.

4. Comportament
și Respectarea Regulilor

Un mediu sigur depinde de respectarea unor condiții. Copiii sunt încurajați să respecte regulile și normele de comportament stabilite de organizator în cadrul taberei.

5. Comunicarea
Cu Organizatorii

Între părinți și organizatori va exista o comunicare deschisă și eficientă. Dacă există informații speciale sau solicitări, acestea ne vor fi comunicate în avans.

Înscrierea
copilului la tabăra de vară

Accesează butonul de mai jos pentru finalizarea procesului de înscriere.

Mai multe despre înscrieri:

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Locația la care se va desfășura tabăra din Timișoara

Locație: str. Ion Luca Bănățeanu, nr. 1A, la sediul after school-ului Class Evasion

🤝 De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

Ce se întâmplă după încheierea taberei?

Experiența câștigată în cadrul taberei nu se oprește la finalul săptămânii. Copiii vor fi încurajați să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi, în relații, învățare și explorare personală. 

De asemenea, părinții vor primi un document care să reflecte progresul și cunoștințele dobândite de copii în cadrul taberei, oferindu-le posibilitatea de a sprijini și susține dezvoltarea continuă a acestora.

Vezi mai multe tabere de zi în Timișoara:

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?