Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Tabere de iarnă la munte

Tabără la munte la iarnă pentru copii

Tabără la munte de iarnă pentru copii

Înscrierile nu sunt încă disponibile.
Pentru a primi informații constante cu privire la lansarea viitoarelor tabere și programe educaționale, marca Didacto, abonați-vă acum la newsletter!

Ce reprezintă o tabără la munte pentru copii?

Taberele la munte organizate de Didacto, reprezintă un program educațional de șase zile, de luni până sâmbătă (program educațional zilnic, cazare inclusă pentru 5 nopți, precum și 3 mese pe zi), în care elevi din clasele 5-8 vor avea ocazia să învețe, să exerseze  limba germană prin metode non-formale, să ia parte la activități în natură alături de alți participanți.

Pentru a fi la curent cu ultimele informații privind taberele Didacto, abonează-te la newsletter.

Căror elevi li se adresează taberele de iarnă la munte?

Taberele la munte sunt dedicate copiilor din clasele 5-8 cu un nivel de germană începător/mediu/avansat, care își doresc să se autodescopere și să se conecteze cu natura.

Până vom da startul înscrierilor, abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele informații despre oportunitățile oferite pentru copii.

De ce să alegeți taberele Didacto?

Avem experiență de peste 12 ani în a organiza astfel de proiecte educaționale pentru diferite grupuri de vârstă. Știm că orice experiență trebuie însoțită și de un parcurs educațional, așadar, membrii echipei s-au format la programe de specialitate în Germania și în România.

Am început să organizăm tabere în limba germană pentru elevi încă din anul 2010, iar până în prezent am avut peste 2000 de participanți la taberele pe care le-am organizat, elevi cu vârste între 7-18 ani. 

De ce să vă sprijiniți copilul să participe la o tabără la munte?

Tabăra la munte oferă cadrul perfect pentru reconectarea copilului cu natura, care reprezintă un factor important atât pentru dezvoltarea personală a copilului, cât și pentru formarea unui simț civic în colectiv.

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu toate activitățile educaționale pe care le organizăm!

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?