Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Tabără de vară în Cluj 2024: Dezvoltare Personală, în limba engleză

tabara de vara cluj 2024

700lei

Reduceri:

 • Până la 26.04.2024 – 700 lei
 • După 26.04.2024 – 740 lei

Tabăra pentru copii de Dezvoltare Personală, organizată în Cluj-Napoca, reprezintă:

 • un program educațional de o săptămână, de luni până vineri;
 • perioada de desfășurare: 1-5 iulie 2024;
 • program zilnic: 09:00 – 17:00;
 • pentru elevii de: 8-14 ani;
 • limba: engleză (nivel începător sau mediu-avansat);
 • grupe: 2 grupe –  17 participanți per grupă;
 • locație: urmează sa se publice curând locația la care se va desfășura tabăra.

Tabere de vară în Cluj: Înscrieri Deschise!

Tabăra de Dezvoltare Personală prezintă formatul de „tabără de zi” și este potrivită pentru elevii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, din clasele 2-8.

Indiferent de nivelul de limbă – începător sau mediu-avansat – copiii au oportunitatea de a se înscrie și de a profita de această experiență educativă.

Ce este o tabără de vară de zi?

Tabăra pentru copii de Dezvoltare Personală organizată de Didacto în Cluj-Napoca este un program educațional dedicat copiilor. 

Ea se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, cu un program zilnic între orele 09:00 și 17:00. 

În tabără, copiii vor participa la activități interactive și inovatoare special concepute pentru dezvoltarea lor personală, învățând despre importanța valorilor, relațiilor și autodisciplinei.

Părerile participanților de la Tabăra de Vară Cluj

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților poți viziona videovlipul de mai sus! 

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Tematica Taberei de vară din Cluj: Dezvoltare Personală

Dezvoltarea personală a copilului se desfășoară pe parcursul întregii vieți, cu cea mai activă formare în copilărie. 

O tabără de dezvoltare personală în limba engleză nu doar îmbunătățește competențele lingvistice, ci și ajută copiii să se cunoască pe sine și să înțeleagă importanța dezvoltării personale. 

Scopul principal al taberei este să contribuie la dezvoltarea personală a copiilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru a înțelege propriile emoții, valori și aspirații, promovând încrederea în sine și respectul în relațiile cu ceilalți.

Locația la care se va desfășura tabăra pentru copii din Cluj

Tabăra de Dezvoltare Personală va avea loc în inima Cluj-Napoca, un oraș vibrant și cultural, care oferă un cadru inpirațional pentru dezvoltarea copiilor. Amplasamentul ales asigură accesul la facilități și resurse adecvate, contribuind la o experiență de învățare de calitate.

Cum se desfășoară
programul zilnic al taberei?

Tabăra pentru copii de Dezvoltare Personală din Cluj-Napoca oferă un program zilnic bine structurat, care cuprinde o varietate de activități menite să stimuleze mintea și să dezvolte abilitățile copiilor. 

Începând cu ora 8:30, copiii sunt așteptați să își înceapă ziua într-un mediu plin de entuziasm și învățare. Pe parcursul zilei, ei vor avea parte de activități diverse, precum jocuri, discuții interactive și exerciții practice, toate sub îndrumarea unor traineri specializați în dezvoltarea personală a copiilor.

Programul zilnic al taberei

Tabăra se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:00 Activități 🎈
10:00-10:30 Pauză de gustare 🧁
10:30-12:00 Activități 🎈
12:00-13:00 Prânz 🥣
13:00-14:30 Activități 🎈
14:30-15:00 Pauză de gustare 🧁
15:00-16:30 Activități 🎈
16:30-17:00 Plecare 🚙

Nivelul de limbă în cadrul Taberei de Vară din Cluj, de Dezvoltare Personală

Tabăra pentru copii de Dezvoltare personală este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Cum se realizează împărțirea participanților în grupe?

Organizatorii se asigură că fiecare participant primește atenția și îndrumarea necesară pentru a maximiza dezvoltarea acestuia. Copiii sunt grupați pe nivele de dezvoltare și vârstă, având fiecare grupă un trainer principal și un asistent, pentru a asigura îndrumare individualizată.

Prețul taberei de zi include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber
(o excursie tematică)
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Reduceri oferite:

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Ce luăm în calcul când alegem o tabără?

Alegerea unei tabere potrivite pentru copil este o decizie importantă și implică mai mulți factori. Iată câțiva dintre ei:

1. Tematica și Interesele Copilului

Asigurați-vă că tematica taberei este una care corespunde intereselor și pasiunilor copilului. O temă care îl atrage îl va încuraja să participe activ și să se bucure de experiență, ajutându-l să se dezvolte armonios. La Didacto am pregătit o gamă largă de tematici, pentru a asigura celor mici o vară de neuitat.

2. Vârsta
Copilului

Verificați vârsta recomandată pentru tabără și asigurați-vă că cel mic se încadrează în intervalul de vârstă recomandat.
La taberele Didacto, ne asigurăm că activitățile și programele derulate sunt personalizate pentru nivelul de vârstă de 8-14 ani.

3. Siguranța și Supravegherea

Asigurați-vă că tabăra are măsuri de siguranță și supraveghere adecvate. Verificați calificările personalului și standardele de siguranță implementate, acestea fiind niște lucruri esențiale de luat în calcul.
La Didacto, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și supravegherea celor mici.

4. Experiența Organizatorului

Cercetarea experienței organizatorului este esențială în alegerea unei tabere pentru cel mic.
La Didacto, vă oferim toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă atunci când vine vorba de formarea celui mic, precum recenzii, dar și aftermovie-uri din cadrul edițiilor precedente.

Taxa nu include:

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Condițiile de bază:

1. Transport
și Preluarea Copilului

Părinții sunt responsabili de aducerea și preluarea copilului la începutul și sfârșitul fiecărei zile de tabără. Astfel, este necesar să vă asigurați că aveți un plan pentru transport.

2. Formular
de Înregistrare Completat

Părinții trebuie să completeze un formular de înregistrare detaliat, furnizând informațiile necesare despre copil și datele de contact ale familiei.

3. Taxele
de Participare Plătite

Părinții trebuie să achite taxele de participare înainte de începerea programului taberei. Aceste taxe acoperă costurile pentru facilități, materiale și activități.

4. Comportament
și Respectarea Regulilor

Un mediu sigur depinde de respectarea unor condiții. Copiii trebuie să respecte regulile și normele de comportament stabilite de organizator în cadrul taberei.

5. Comunicarea
Cu Organizatorii

Între părinți și organizatori va exista o comunicare deschisă și eficientă. Dacă există informații speciale sau solicitări, acestea ne vor fi comunicate în avans.

Înscrierea
copilului la tabăra de vară

Împreună vom oferi o vară de neuitat pentru cel mic!

De ce este dezvoltarea personală importantă în copilărie?

Dezvoltarea personală în copilărie are un impact semnificativ asupra formării individului în viitor. Acest proces contribuie la construirea unei stime de sine sănătoase, a unei încrederi în propriile abilități și a capacității de a face față provocărilor vieții.

Învățarea valorilor, a empatiei și a relațiilor interpersonale solide în copilărie poate avea un efect pozitiv durabil asupra evoluției personale și profesionale ulterioare.

Ce surprize aduce
Tabăra de Dezvoltare Personală
pentru copii în Cluj?

Această tabără nu se axează doar pe dezvoltarea personală, ci își propune să ofere și momente de distracție și bucurie.

Copii vor avea parte de multe activități surpriză pentru a le păstra entuziasmul, într-un mediu captivant care îi va inspira să își dezvolte abilitățile lingvistice și interpersonale.

Magia Taberelor pentru Copii

Din ce în ce mai mult, părinții caută oportunități educaționale și distractive pentru copiii lor în timpul vacanțelor de vară. 

Cu o abordare inovatoare și interactivă, venim în ajutorul părinților, oferindu-le copiilor o experiență educațională unică, într-un mediu stimulant și captivant.

Înscrieri

Înscrierea în Tabăra de Dezvoltare Personală este simplă și eficientă. Trebuie doar să alegi tabăra dorită, completezi datele de contact și ale participantului, și să plătești taxa de participare.

Pentru a-ți rezerva locul în tabăra sau taberele dorite, trebuie să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să completezi formularul cu datele de contact și ale participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

 • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
 • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Ce se întâmplă după încheierea taberei?

Experiența câștigată în cadrul taberei nu se oprește la finalul săptămânii. Copiii vor fi încurajați să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi, în relații, învățare și explorare personală. 

De asemenea, părinții vor primi un document care să reflecte progresul și cunoștințele dobândite de copii în cadrul taberei, oferindu-le posibilitatea de a sprijini și susține dezvoltarea continuă a acestora.

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?