Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Tabără de vară în București, pentru copii: Comunicare și Media, în Engleză

tabara de vara bucuresti

780lei

Înscrierile pentru taberele din vara anului 2024 sunt închise. Vă mulțumim pentru interes și participare! 🙏

Ne vedem în vara anului 2025 pentru noi aventuri și experiențe de neuitat! 🌞🎉

Stoc epuizat

Tabără de vară în București: înscrieri deschise!

Tabăra de Comunicare și Medie este potrivită pentru elevii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, din clasele 1-8. Indiferent de nivelul de limbă – începător sau mediu-avansat – copiii au oportunitatea de a se înscrie și de a profita de această experiență educativă.

Ce reprezintă o tabără de zi pentru copii în București?

Tabăra pentru copii organizată de Didacto în București, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 9:00 la 17:00), în care elevii între 7-14 ani vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, engleză sau franceză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, engleze sau franceze, tabăra are o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tematica taberei: Comunicare și Media, în engleză

Prin activități non-formale, jocuri și simulări, copiii vor învăța engleza în cadrul taberei de Comunicare și Media. Aici, ei vor fi jurnaliști și publiciști timp de o săptămână, creând împreună o publicație completă – articole de ziar, fotografii și identitate vizuală (nume, logo, layout).

În plus, în una dintre zile vom descoperi și ce înseamnă să scrii și să înregistrezi un material informativ audio-video.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara trecută ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților poți viziona acest videoclip! 👇

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Unde vor avea loc taberele Didacto din București?

Pentru taberele de vară din 2024, vom anunța perioada și locația în curând.

Echipa noastră lucrează intens pentru a asigura o experiență memorabilă și sigură pentru copii.

Stați cu ochii pe site-ul nostru pentru detalii viitoare!

Programul zilnic al taberei

Tabăra se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:00 Activități 🎈
10:00-10:30 Pauză de gustare 🧁
10:30-12:00 Activități 🎈
12:00-13:00 Prânz 🥣
13:00-14:30 Activități 🎈
14:30-15:00 Pauză de gustare 🧁
15:00-16:30 Activități 🎈
16:30-17:00 Plecare 🚙

Activități cheie desfășurate în cadrul taberei:

1. Ateliere
Lingvistice

Copiii vor avea ocazia să își îmbunătățească abilitățile lingvistice în limba engleză prin intermediul atelierelor specializate.

2. Jocuri și
Simulări Educaționale

Participanții vor fi implicați în jocuri și simulări educaționale care au rolul de a învăța copiii lucruri noi într-un mod interactiv.

3. Proiecte de
Comunicare și Media

Aceaste activități includ crearea de articole de ziare, fotografii, materiale audio-video și să învețe despre procesul de publicitate.

4. Dezvoltarea
Abilităților Sociale

Prin implicarea în diverse activități desfășurate în mediul exterior și prin participarea activă la numeroase captivante, copiii au oportunitatea de a învăța să-și exprime și să-și împărtășească gândurile.

5. Excursii și
Activități în Aer Liber

Pe lângă activitățile în interior, copiii vor participa și la excursii și activități în aer liber unde vor avea ocazia să se bucure de farmecul naturii și să descopere învățând, dezvoltând astfel pasiunea pentru explorare.

Înscrie-ți copilul
la tabăra de vară

Îmbogățește vara copilului tău cu aventuri, prietenii și experiențe memorabile.

Pentru cine e destinată tabăra:

Tabăra de vară în București pentru copii de Comunicare & Media este destinată elevilor din clasele 1-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Cum se realizează împărțirea participanților în grupe?

Organizatorii se asigură că fiecare participant primește atenția și îndrumarea necesară pentru a-și maximiza potențialul. Participanții vor fi împărțiți în grupuri mici, în funcție de nivelul lor de dezvoltare și de vârstă. Fiecare grupă va avea în grija sa un trainer principal și un asistent, asigurându-se astfel că fiecare copil beneficiază de o îndrumare individualizată.

Taxa de participare asigură:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber
(o excursie tematică)
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Reduceri oferite:

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Ce luăm în calcul când alegem o tabără?

Alegerea unei tabere potrivite pentru copil este o decizie importantă și implică mai mulți factori. Iată câțiva dintre ei:

1. Tematica și Interesele Copilului

Asigurați-vă că tematica taberei este una care corespunde intereselor și pasiunilor copilului. O temă care îl atrage îl va încuraja să participe activ și să se bucure de experiență, ajutându-l să se dezvolte armonios. La Didacto am pregătit o gamă largă de tematici, pentru a asigura celor mici o vară de neuitat.

2. Vârsta
Copilului

Verificați vârsta recomandată pentru tabără și asigurați-vă că cel mic se încadrează în intervalul de vârstă recomandat.
La taberele Didacto, ne asigurăm că activitățile și programele derulate sunt personalizate pentru nivelul de vârstă de 8-14 ani.

3. Siguranța și Supravegherea

Asigurați-vă că tabăra are măsuri de siguranță și supraveghere adecvate. Verificați calificările personalului și standardele de siguranță implementate, acestea fiind niște lucruri esențiale de luat în calcul.
La Didacto, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și supravegherea celor mici.

4. Experiența Organizatorului

Cercetarea experienței organizatorului este esențială în alegerea unei tabere pentru cel mic.
La Didacto, vă oferim toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă atunci când vine vorba de formarea celui mic, precum recenzii, dar și aftermovie-uri din cadrul edițiilor precedente.

Taxa nu include:

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Condițiile de bază:

1. Transport
și Preluarea Copilului

Părinții sunt responsabili de aducerea și preluarea copilului la începutul și sfârșitul fiecărei zile de tabără. Astfel, este necesar să vă asigurați că aveți un plan pentru transport.

2. Formular
de Înregistrare Completat

Părinții trebuie să completeze un formular de înregistrare detaliat, furnizând informațiile necesare despre copil și datele de contact ale familiei.

3. Taxele
de Participare Plătite

Părinții trebuie să achite taxele de participare înainte de începerea programului taberei. Aceste taxe acoperă costurile pentru facilități, materiale și activități.

4. Comportament
și Respectarea Regulilor

Un mediu sigur depinde de respectarea unor condiții. Copiii trebuie să respecte regulile și normele de comportament stabilite de organizator în cadrul taberei.

5. Comunicarea
Cu Organizatorii

Între părinți și organizatori va exista o comunicare deschisă și eficientă. Dacă există informații speciale sau solicitări, acestea ne vor fi comunicate în avans.

Înscrierea
copilului la tabăra de vară

Împreună vom oferi o vară de neuitat pentru cel mic!

De ce sunt taberele de vară alegerea perfectă pentru copii?

Taberele de vară nu sunt doar activități recreative. Ele reprezintă o oportunitate de învățare, dezvoltare personală și interacțiuni sociale importante pentur creșterea copilului tău.

Aceste tabere oferă un mediu stimulant, cu profesioniști dedicați, asigurând siguranța și distracția copilului tău.

Prin activitățile variate, jocurile interactive și interacțiunile cu alți copii, cei mici pot dezvolta abilități sociale, învăța lucruri noi și crea amintiri de neuitat într-un mediu supervizat și stimulant.

Ce fel de activități poate să desfășoare copilul în astfel de tabere?

În această tabără, copiii își vor dezvolta cunoștințele de limba engleză și vor deveni pentru o săptămână jurnaliști și oameni de publicitate, lucrând împreună la articole de ziar, fotografii, identitatea vizuală a ziarului.

De asemenea, în cadrul taberelor Didacto din București, copilul tău va avea parte de o experiență captivantă și plină de activități variate. Aceste tabere sunt concepute pentru a oferi copiilor oportunitatea de a învăța și se dezvolta într-un mod interactiv și distractiv. 

Magia Taberelor pentru Copii

Din ce în ce mai mult, părinții caută oportunități educaționale și distractive pentru copiii lor în timpul vacanțelor de vară. 

Cu o abordare inovatoare și interactivă, venim în ajutorul părinților, oferindu-le copiilor o experiență educațională unică, într-un mediu stimulant și captivant.

Înscrieri

Înscrierea în Tabăra de Comunicare & Media este simplă și eficientă. Trebuie doar să alegi tabăra dorită, completezi datele de contact și ale participantului, și să plătești taxa de participare.

Pentru a-ți rezerva locul în tabăra sau taberele dorite, trebuie să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să completezi formularul cu datele de contact și ale participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Ce se întâmplă după încheierea taberei?

Experiența câștigată în cadrul taberei nu se oprește la finalul săptămânii. Copiii vor fi încurajați să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi, în relații, învățare și explorare personală.

De asemenea, părinții vor primi un document care să reflecte progresul și cunoștințele dobândite de copii în cadrul taberei, oferindu-le posibilitatea de a sprijini și susține dezvoltarea continuă a acestora.

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?