Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Tabăra de engleză la munte: Project Management, în Argeș sau Cluj

Tabără de vară la munte pentru copii

1.550lei

Iată ce trebuie să știi despre Tabăra de Project Management, în Argeș și Cluj, pentru copii:

 • un program educațional de o săptămână, cu cazare;
 • Locație: zona Argeșului
  Perioada: 4-10 august 2024
 • Locatie: Beliș, Cluj
  Perioada: 14-20 iulie 2024
 • limba: engleză (nivel minim A1-A2)
 • pentru elevii din clasele: V- VIII;

Pentru cine e recomandată Tabăra de Engleză cu cazare?

Tabăra de engleză, de Project Management, cu cazare, este potrivită pentru elevii din clasele V-VIII. Indiferent de nivelul de limbă – începător sau mediu-avansat – copiii au oportunitatea de a se înscrie și de a profita de această experiență educativă.

Ce este Tabăra pentru copii de Project Management și cum funcționează?

Tabăra de engleză pentru copii, organizată de Didacto la munte, este un program educațional dedicat copiilor. 

Ea se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, de luni până duminică, cu un program zilnic diversificat și captivant.

Prin metode non-formale și activități tematice, copiii își vor dezvolta abilitățile lingvistice într-un mod distractiv și inovator.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta

ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților poți viziona videovlipul de mai sus! 

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Avantaje și obiective:
Tabăra de vară la munte de Project Management în Engleză

Succesul profesional nu depinde doar de cunoștințele pe care le are copilul, dar depinde și de cum acesta își planifică sarcinile, cum lucrează în echipă și în ce măsură responsabilitățile asumate sunt duse la bun sfârșit.

În viața de adult, capacitatea de a gestiona proiecte devine și mai importantă.

Așa că, la această tabără, ne propunem să formăm abilitățile de care cel mic are nevoie, cu adevărat, în viitoarea lui carieră, și nu numai.

Locațiile în care se va desfășura tabăra pentru copii la munte:

Pentru că tematica taberei este atât de relevantă pentru cel mic, în acest an, organizăm Tabăra de Project Management în limba engleză în două locații: 

 • Prima Locatie: Beliș, Cluj
 • Perioada: 14-20 iulie 2024

 

 • A doua Locație: Zona Argeșului
 • Perioada: 4-10 august 2024

Ce vor învăța copiii în cadrul taberei?

Tabăra pentru copii de Project Management de la munte oferă un program zilnic bine structurat, care cuprinde o varietate de activități menite să stimuleze mintea și să dezvolte abilitățile copiilor. 

Astfel, copiii vor dobândi skilluri precum: planificarea și stabilirea sarcinilor, colaborarea în echipă, convingerea și comunicarea propriilor gânduri, elaborarea algoritmilor de îndeplinire a sarcinilor, controlul și reacționarea rapidă în cazul abaterii de la plan și analiza rezultatelor și rezumarea lor grafică.

Programul zilnic al taberei

Urmează să fie anunțat curând.

Nivelul de limbă în cadrul taberei de vară de Project Management:

Tabăra pentru copii de Project Management este destinată elevilor din clasele V-VIII, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe se va face pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Cum se realizează împărțirea participanților în grupe?

Organizatorii se asigură că fiecare participant primește atenția și îndrumarea necesară pentru a maximiza dezvoltarea acestuia. Copiii sunt grupați pe nivele de dezvoltare și vârstă, având fiecare grupă un trainer principal și un asistent, pentru a asigura îndrumare individualizată.

Beneficii Oferite

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber
(o excursie tematică)
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Reduceri oferite:

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Ce luăm în calcul când alegem o tabără?

Alegerea unei tabere potrivite pentru copil este o decizie importantă și implică mai mulți factori. Iată câțiva dintre ei:

1. Tematica și Interesele Copilului

Asigurați-vă că tematica taberei este una care corespunde intereselor și pasiunilor copilului. O temă care îl atrage îl va încuraja să participe activ și să se bucure de experiență, ajutându-l să se dezvolte armonios. La Didacto am pregătit o gamă largă de tematici, pentru a asigura celor mici o vară de neuitat.

2. Vârsta
Copilului

Verificați vârsta recomandată pentru tabără și asigurați-vă că cel mic se încadrează în intervalul de vârstă recomandat.
La taberele Didacto, ne asigurăm că activitățile și programele derulate sunt personalizate pentru nivelul de vârstă de 8-14 ani.

3. Siguranța și Supravegherea

Asigurați-vă că tabăra are măsuri de siguranță și supraveghere adecvate. Verificați calificările personalului și standardele de siguranță implementate, acestea fiind niște lucruri esențiale de luat în calcul.
La Didacto, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și supravegherea celor mici.

4. Experiența Organizatorului

Cercetarea experienței organizatorului este esențială în alegerea unei tabere pentru cel mic.
La Didacto, vă oferim toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă atunci când vine vorba de formarea celui mic, precum recenzii, dar și aftermovie-uri din cadrul edițiilor precedente.

Taxa nu include:

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Condițiile de bază:

1. Transport
și Preluarea Copilului

Părinții sunt responsabili de aducerea și preluarea copilului la începutul și sfârșitul fiecărei zile de tabără. Astfel, este necesar să vă asigurați că aveți un plan pentru transport.

2. Formular
de Înregistrare Completat

Părinții trebuie să completeze un formular de înregistrare detaliat, furnizând informațiile necesare despre copil și datele de contact ale familiei.

3. Taxele
de Participare Plătite

Părinții trebuie să achite taxele de participare înainte de începerea programului taberei. Aceste taxe acoperă costurile pentru facilități, materiale și activități.

4. Comportament
și Respectarea Regulilor

Un mediu sigur depinde de respectarea unor condiții. Copiii trebuie să respecte regulile și normele de comportament stabilite de organizator în cadrul taberei.

5. Comunicarea
Cu Organizatorii

Între părinți și organizatori va exista o comunicare deschisă și eficientă. Dacă există informații speciale sau solicitări, acestea ne vor fi comunicate în avans.

Înscrierea
copilului la tabăra de vară

Împreună vom oferi o vară de neuitat pentru cel mic!

Cum pot părinții să urmărească progresul copiilor lor în cadrul taberei?

Părinții vor fi actualizați periodic cu privire la activitățile desfășurate în tabără și, la final, vor primi o evaluare a progresului lingvistic și dezvoltării personale a copiilor lor în cadrul taberei, pentru a vedea cum au beneficiat de această experiență unică.

Înscrieri

Înscrierea la Tabăra de Project Management este simplă și eficientă. Trebuie doar să alegi locația dorită, completezi datele de contact și ale participantului, și să plătești taxa de participare.

Pentru a-ți rezerva locul în tabăra sau taberele dorite, trebuie să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să completezi formularul cu datele de contact și ale participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

 • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
 • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Ce se întâmplă după încheierea taberei?

Experiența câștigată în cadrul taberei nu se oprește la finalul săptămânii. Copiii vor fi încurajați să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi, în relații, învățare și explorare personală. 

De asemenea, părinții vor primi un document care să reflecte progresul și cunoștințele dobândite de copii în cadrul taberei, oferindu-le posibilitatea de a sprijini și susține dezvoltarea continuă a acestora.

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?