Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Tabără de Engleză în Brașov, pentru copii: Public Speaking & Debate

tabara de engleza in brasov

520lei

Înscrierile pentru taberele din vara anului 2024 sunt închise. Vă mulțumim pentru interes și participare! 🙏

Ne vedem în vara anului 2025 pentru noi aventuri și experiențe de neuitat! 🌞🎉

Stoc epuizat

Au început înscrierile la Tabăra de Engleză în Brașov!

Cu taberele de zi pe care le-am pregătit în Brașov, se anunță o vară plină de oportunități interesante de dezvoltare și distracție pentru cei mici.

Află mai multe despre Tabăra de Engleză în Brașov – cu tematica Public Speaking și Debate.

Ce este o Tabără de Zi și cum funcționează?

Tabăra pentru copii de Public Speaking & Debate organizată de Didacto în Brașov este un program educațional dedicat copiilor. 

Ea se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, cu un program zilnic între orele 09:00 și 17:00. 

În tabără, copiii vor participa la activități interactive și inovatoare special concepute pentru dezvoltarea lor, învățând despre importanța valorilor, relațiilor și autodisciplinei.

Tematica Taberei: Public Speaking & Debate

Exersarea abilităților de public speaking din copilărie oferă o serie de beneficii, atât în dezvoltarea personală a copilului, cât și în pregătirea pentru succesul în viitor.

Aceste abilități nu sunt doar utile în discursuri publice, ci au un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi și a carierei viitoare.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta

ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților poți viziona videovlipul de mai sus! 

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Locația la care se va desfășura Tabăra de Engleză din Brașov

Tabăra de Public Speaking & Debate va avea loc în inima orașului Brașov, un oraș vibrant și cultural, care oferă un cadru inpirațional pentru dezvoltarea copiilor.

Amplasamentul ales asigură accesul la facilități și resurse adecvate, contribuind la o experiență de învățare de calitate.

Cum se desfășoară
programul zilnic al taberei?

Fiecare zi în cadrul taberei este plină de activități variate. Copiii vor participa la discuții, jocuri de rol și simulări de dezbateri, având șansa de a-și exersa abilitățile într-un mod interactiv și distractiv. Aceste activități nu doar că îi provoacă, dar îi și ajută să-și dezvolte abilitățile de vorbire și să înțeleagă mai bine arta argumentării.

Programul zilnic al taberei este bine organizat pentru a maximiza învățarea și interacțiunea. De la sosirea dimineața până la plecare, copiii vor fi implicați într-o serie de activități. Acestea includ sesiuni de activități, pauze pentru gustări și masa de prânz, asigurând un echilibru între învățare și relaxare.

Programul zilnic al taberei

Tabăra se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:30 Activități 🎈
10:30-11:00 Pauză de gustare 🧁
11:00-12:30 Activități 🎈
12:30-13:30 Prânz 🥣
13:30-15:00 Activități 🎈
15:00-15:30 Pauză de gustare 🧁
15:30-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

Nivelul de limbă în cadrul taberei de vară Cluj de Public Speaking & Debate

Tabăra de Engleză din Brașov, de Public Speaking & Debate, este potrivită pentru elevii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, din clasele 1-8. 

Indiferent de nivelul de limbă – începător sau mediu-avansat – copiii au oportunitatea de a se înscrie și de a profita de această experiență educativă inovatoare.

Cum se realizează împărțirea participanților în grupe?

Grupurile sunt menite să faciliteze interacțiunea și învățarea, permițând fiecărui copil să se simtă confortabil și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu adecvat. Copiii sunt grupați pe nivele de dezvoltare și vârstă, având fiecare grupă un trainer principal și un asistent, pentru a asigura îndrumare individualizată.

Prin plata taxei de înscriere, vă asigurăm:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber
(o excursie tematică)
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Reduceri oferite:

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Ce luăm în calcul când alegem o tabără?

Alegerea unei tabere potrivite pentru copil este o decizie importantă și implică mai mulți factori. Iată câțiva dintre ei:

1. Tematica și Interesele Copilului

Asigurați-vă că tematica taberei este una care corespunde intereselor și pasiunilor copilului. O temă care îl atrage îl va încuraja să participe activ și să se bucure de experiență, ajutându-l să se dezvolte armonios. La Didacto am pregătit o gamă largă de tematici, pentru a asigura celor mici o vară de neuitat.

2. Vârsta
Copilului

Verificați vârsta recomandată pentru tabără și asigurați-vă că cel mic se încadrează în intervalul de vârstă recomandat.
La taberele Didacto, ne asigurăm că activitățile și programele derulate sunt personalizate pentru nivelul de vârstă de 7-14 ani.

3. Siguranța și Supravegherea

Asigurați-vă că tabăra are măsuri de siguranță și supraveghere adecvate. Verificați calificările personalului și standardele de siguranță implementate, acestea fiind niște lucruri esențiale de luat în calcul.
La Didacto, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și supravegherea celor mici.

4. Experiența Organizatorului

Cercetarea experienței organizatorului este esențială în alegerea unei tabere pentru cel mic.
La Didacto, vă oferim toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă atunci când vine vorba de formarea celui mic, precum recenzii, dar și aftermovie-uri din cadrul edițiilor precedente.

Taxa nu include:

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Condițiile de bază în procesul de înscriere:

1. Formular
de Înregistrare Completat

Părinții trebuie să completeze un formular de înregistrare detaliat, furnizând informațiile necesare despre copil și datele de contact ale familiei.

2. Transport
și Preluarea Copilului

Părinții sunt responsabili de aducerea și preluarea copilului la începutul și sfârșitul fiecărei zile de tabără. Astfel, este necesar să vă asigurați că aveți un plan pentru transport.

3. Taxele
de Participare Plătite

Părinții trebuie să achite taxele de participare înainte de începerea programului taberei. Aceste taxe acoperă costurile pentru facilități, materiale și activități.

4. Comportament
și Respectarea Regulilor

Un mediu sigur depinde de respectarea unor condiții. Copiii trebuie să respecte regulile și normele de comportament stabilite de organizator în cadrul taberei.

5. Comunicarea
Cu Organizatorii

Între părinți și organizatori va exista o comunicare deschisă și eficientă. Dacă există informații speciale sau solicitări, acestea ne vor fi comunicate în avans.

Înscrierea
copilului la tabăra de vară

Împreună vom oferi o vară de neuitat pentru cel mic!

Mai multe despre înscrieri:

Înscrierea în Tabăra de Public Speaking & Debate este simplă și eficientă. Trebuie doar să alegi tabăra dorită, completezi datele de contact și ale participantului, și să plătești taxa de participare.

Pentru a-ți rezerva locul în tabăra sau taberele dorite, trebuie să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să completezi formularul cu datele de contact și ale participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

De ce sunt importante abilitățile de Public Speaking & Debate?

Participarea la această tabără oferă o serie de beneficii. Copiii își dezvoltă încrederea în sine și abilitățile de comunicare. Ei învață să-și exprime ideile în mod coerent și persuasiv, pregătindu-se pentru situații viitoare în care vor trebui să vorbească în public sau să argumenteze puncte de vedere.

De asemenea, această experiență le oferă oportunitatea de a-și forma opinii proprii și de a dezvolta gândirea critică.

Ce se întâmplă după încheierea taberei?

Experiența câștigată în cadrul taberei nu se oprește la finalul săptămânii. Copiii vor fi încurajați să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi, în relații, învățare și explorare personală. 

De asemenea, părinții vor primi un document care să reflecte progresul și cunoștințele dobândite de copii în cadrul taberei, oferindu-le posibilitatea de a sprijini și susține dezvoltarea continuă a acestora.

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?