Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Tabără pentru copii la munte în Argeș și Hunedoara, în Germană

tabara pentru copii la munte

1.550lei

Iată ce trebuie să știi despre Tabăra pentru copii la munte, de Multiculturalism, în Limba Germană:

 • un program educațional de o săptămână, cu cazare;
 • tematică: Multiculturalism;
 • limba: germană (nivel minim A1-A2)
 • Locație: Câmpulung, Argeș
  Perioada: 4-10 august 2024
 • Locatie: Baru, Hunedoara
  Perioada: 14-20 iulie 2024
 • pentru elevii din clasele: V- VIII;

Tabără pentru copii la munte: înscrieri deschise!

Tabăra la munte, de germană, cu tematica – Multiculturalism, este potrivită pentru elevii din clasele 5-8.

Iar în acest an, o desfășurăm în două locații perfecte pentru cei mici: Hunedoara (Baru) și Argeș.

Ce este Tabăra pentru Copii
la Munte?

Tabăra pentru copii de Multiculturalism, organizată de Didacto, la munte, este un program educațional dedicat copiilor. 

Ea se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, de duminică până sâmbătă, cu un program zilnic între orele 09:00 și 17:00. 

În tabără, copiii vor participa la activități interactive și inovatoare special concepute pentru dezvoltarea lor personală, învățând despre importanța valorilor, relațiilor și autodisciplinei.

Tematica taberelor: Multiculturalism

Lucrul în echipă al copiilor cu colegi provenind din medii lingvistice diferite este o experiență minunată în cadrul unui mediu multicultural. Acest lucru îi ajută să își dezvolte abilitățile sociale și de colaborare într-un mod distractiv și interactiv.

Participanții au oportunitatea să exploreze și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limbile engleză, germană, franceză și spaniolă. 

Scopul taberei este să încurajeze înțelegerea și aprecierea diversității culturale și lingvistice, contribuind astfel la creșterea copiilor într-un spirit deschis și tolerant.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta

ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților poți viziona videovlipul de mai sus! 

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Locațiile la care se desfășoară Tabăra pentru Copii la Munte:

Pentru că tematica taberei este atât de relevantă pentru cel mic, în acest an, organizăm Tabăra de Multiculturalism în limba germană în două locații: 

 • Prima Locatie: Baru, Hunedoara
 • Perioada: 14-20 iulie 2024
 • A doua Locație: Zona Argeșului
 • Perioada: 4-10 august 2024

Cum se desfășoară
programul zilnic al taberei?

Tabăra pentru copii de Multiculturalism la munte oferă un program zilnic bine structurat, care cuprinde o varietate de activități menite să stimuleze mintea și să dezvolte abilitățile copiilor. 

Începând cu ora 8:30, copiii sunt așteptați să își înceapă ziua într-un mediu plin de entuziasm și învățare. Pe parcursul zilei, ei vor avea parte de activități diverse, precum jocuri, discuții interactive și exerciții practice, toate sub îndrumarea unor traineri specializați în dezvoltarea personală a copiilor.

Programul zilnic al taberei

Duminică – ziua de întâlnire:

9:00-12:00 Primirea participanților la locație

De Duminică până Sâmbătă programul activităților este următorul:

 • 09:00-10:00 Mic dejun 🥣
 • 10:00-11:30 Activități 🎈
 • 11:30-12:00 Pauză 🧁
 • 12:00-13:30 Activități 🎈
 • 13:30-15:00 Prânz 🥣
 • 15:00-18:00 Activități 🎈
 • 18:00-20:00 Cină 🥣
 • 20:00 Jocuri de relaxare / Seri tematice 🎲

Sâmbătă – ziua de întoarcere acasă:

12:00-15:00 Plecarea participanților de la locația taberei

Nivelul de limbă în cadrul taberei de vară la munte

Tabăra pentru copii de Multiculturalism este destinată elevilor din clasele 5-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

 

Cum se realizează împărțirea participanților în grupe?

Organizatorii se asigură că fiecare participant primește atenția și îndrumarea necesară pentru a maximiza dezvoltarea acestuia. Copiii sunt grupați pe nivele de dezvoltare și vârstă, având fiecare grupă un trainer principal și un asistent, pentru a asigura îndrumare individualizată.

invata repede limba germana

Cum ne structurăm conținutul taberelor?

Beneficii asigurate:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber
(o excursie tematică)
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Reduceri oferite:

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Ce luăm în calcul când alegem o tabără?

Alegerea unei tabere potrivite pentru copil este o decizie importantă și implică mai mulți factori. Iată câțiva dintre ei:

1. Tematica și Interesele Copilului

Asigurați-vă că tematica taberei este una care corespunde intereselor și pasiunilor copilului. O temă care îl atrage îl va încuraja să participe activ și să se bucure de experiență, ajutându-l să se dezvolte armonios. La Didacto am pregătit o gamă largă de tematici, pentru a asigura celor mici o vară de neuitat.

2. Vârsta
Copilului

Verificați vârsta recomandată pentru tabără și asigurați-vă că cel mic se încadrează în intervalul de vârstă recomandat.
La taberele Didacto, ne asigurăm că activitățile și programele derulate sunt personalizate pentru nivelul de vârstă de 8-14 ani.

3. Siguranța și Supravegherea

Asigurați-vă că tabăra are măsuri de siguranță și supraveghere adecvate. Verificați calificările personalului și standardele de siguranță implementate, acestea fiind niște lucruri esențiale de luat în calcul.
La Didacto, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și supravegherea celor mici.

4. Experiența Organizatorului

Cercetarea experienței organizatorului este esențială în alegerea unei tabere pentru cel mic.
La Didacto, vă oferim toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă atunci când vine vorba de formarea celui mic, precum recenzii, dar și aftermovie-uri din cadrul edițiilor precedente.

Taxa nu include:

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Despre înscriere:

Înscrierea în Tabăra de Multiculturalism este simplă și eficientă. Trebuie doar să alegi tabăra dorită, completezi datele de contact și ale participantului, și să plătești taxa de participare.

Pentru a-ți rezerva locul în tabăra sau taberele dorite, trebuie să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să completezi formularul cu datele de contact și ale participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

 • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
 • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

Ce se întâmplă după încheierea taberei?

Experiența câștigată în cadrul taberei nu se oprește la finalul săptămânii. Copiii vor fi încurajați să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi, în relații, învățare și explorare personală. 

De asemenea, părinții vor primi un document care să reflecte progresul și cunoștințele dobândite de copii în cadrul taberei, oferindu-le posibilitatea de a sprijini și susține dezvoltarea continuă a acestora.

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?