Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Tabără pentru Copii în Iași: Inteligență Emoțională, în limba franceză

tabara copii iasi

650lei

Această tabără nu este disponibilă în această vară, vezi celelalte tabere pentru copii, din România, accesând butonul de mai jos:

  • un program educațional de o săptămână, de luni până vineri;
  • program zilnic: 09:00 – 17:00;
  • pentru elevii de: 8-14 ani;
  • limba: franceză (nivel începător sau mediu-avansat);

Stoc epuizat

Au început înscrierile la tabăra pentru copii în Iași!

Mulțumim pentru interesul acordat taberelor de zi Didacto!

Vă invităm să explorați detalii cu privire la tabăra de zi Didacto din Iași, astfel încât să vă puteți face o idee despre cum se desfășoară aceasta. Sperăm să vă (re)întâlnim cu entuziasm la taberele noastre!

Ce reprezintă o tabără de zi pentru copii în Iași?

Tabăra pentru copii organizată de Didacto în Arad, reprezintă un program educațional de o săptămână, de luni până vineri (program zilnic de la 9:00 la 17:00), în care elevi între 8-14 ani vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, engleză sau franceză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat. În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, engleze sau franceze, tabăra are o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Părerile participanților

Câțiva dintre cei mai curajoși participanți la taberele din vara aceasta ne-au spus părerea lor!

Pentru a afla cum a fost o săptămână in tabăra pentru copii în limba germană de Științe & Mediu și impresiile participanților puteți viziona acest videoclip 👇

Și minunații prichindei de la Comunicare & Media s-au distrat de minune! Vom lăsa și în acest caz ca următorul videoclip să vorbească de la sine!

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Tabără de Inteligență Emoțională în limba franceză

Tabăra pentru copii de Inteligență emoțională este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de franceză începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Inteligența emoțională este capacitatea de a înțelege sentimentele tale și ale celorlalți oameni, capacitatea de a face față emoțiilor și de a le direcționa într-o direcție bună. Cercetările științifice moderne au arătat că inteligența emoțională dezvoltată la un copil îl ajută să rezolve probleme complexe și să facă față situațiilor conflictuale.  

Inteligența emoțională este de mare importanță nu numai pentru prezent, ci și pentru viitorul copilului. Succesul în carieră depinde în mare măsură de cât de mult știe o persoană să se controleze în momentele de stres. Viața unei persoane stabile din punct de vedere emoțional este în general mai reușită decât cea a cuiva care cade în puterea emoțiilor.

📢 Costuri și reduceri

Puteți achiziționa un loc la tabăra de zi dorită la prețul total de 650 lei, dar puteți profita acum de reduceri. Descoperă reducerile la prima categorie a acestei pagini:

Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber (o excursie tematică), adaptată la tematica taberei
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Cum structurăm conținutul taberei?

Taxa de participare nu include:

Transportul (părinții sunt responsabili de aducerea copilului la începutul programului și preluarea acestuia la final de zi);
Alte servicii în afară de cele menționate în program.
Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Împărțirea participanților

Adaptăm conținutul taberei la vârsta participanților și la nivelul limbii vorbite de aceștia. Grupele le vom forma din copii de nivel lingvistic cât mai apropiat, în vederea coagulării grupurilor și a legării prieteniilor, dar și pentru a putea adapta obiectivele de învățare și metodele pentru fiecare grupă în parte.

Aceste grupe nu vor depăși numărul de 15 copii pe grupă, de care vor avea grijă un trainer principal și un asistent.

Acest lucru înseamnă că vom avea câte o persoană dedicată pentru fiecare 7-8 copii.

🕒 Programul zilnic al taberei

Tabăra se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, după următoarea structură zilnică:

08:30-09:00 Sosire 🚙
09:00-10:30 Activități 🎈
10:30-11:00 Pauză de gustare 🧁
11:00-12:30 Activități 🎈
12:30-13:30 Prânz 🥣
13:30-15:00 Activități 🎈
15:00-15:30 Pauză de gustare 🧁
15:30-17:00 Activități 🎈
17:00-17:30 Plecare 🚙

 

Reduceri oferite

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:
Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere
Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

📝 Înscrieri

Pentru a finaliza rezervarea locului tău la tabăra / taberele dorite, te rugăm să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să continui spre formularul de completare a datelor de contact, respectiv datele participantului.

Trimite-ne un email pe contact@didacto.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

📍 Locația la care se va desfășura tabăra pentru copii din Iași

Tabăra se va desfășura pe strada strada Șoseaua Naționala, nr. 5, Iași.

🤝 De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Didacto?

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?