Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

✨ TESTEAZĂ GRATUIT O SESIUNE DE TABĂRĂ DIDACTO! ✨

Doriți să testați o sesiune gratuită de tabără pentru copii înainte de a face o achiziție? Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate de care vă puteți convinge ușor.  Dacă încă nu știi ce surpriză să îi pregătești copilului , atunci noi venim cu soluția: înscrie-l acum la cel puțin o tabără pentru copii organizată de Didacto și pregătește-l pentru vara visurilor lui. Fie că vrea să se împrietenească cu limba germană sau engleză, fie că deja sunt super buni prieteni, noi promitem o vară plină de distracție și lucruri noi. Vă puteți înscrie la o sesiune GRATUITĂ de tabără pentru copii, organizată în Cluj-Napoca, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto și pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele de educație non-formală utilizate. Cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în exersarea limbii germane. Sesiunea demonstrativă din cadrul taberelor pentru copii este structurată pe una dintre tematicile abordate și în cadrul taberelor de zi pe tematica Științe & Mediu. Activitățile urmăresc să testeze nivelul de limbă germană pe care elevii îl au, să pună accentul pe dobândirea de cunoștințe și abilități specifice acestor domenii, precum și pe dezvoltarea personală și pe lucrul în echipă, toate acestea folosind limba germană.

👍 De ce să participi la o sesiune gratuită de tabără pentru copii oferită de Didacto?

Folosim metode de educație non-formală, multidisciplinară și interactivă. Trainerii noștri fac astfel limba germană mai ușor de exersat. În consecință, copiii vor fi mult mai pregătiți atunci când își vor folosi competențele lingvistice la școală sau în alte circumstanțe. În plus, cu siguranță vom aborda tematicile lor preferate, așa că de ce să nu transformăm un proces de învățare al unei limbi străine și într-unul în care ne dezvoltăm cunoștințele legate de subiectul taberei, toate astea în timp ce ne distrăm prin exerciții interactive și jocuri? În cadrul unei sesiuni gratuite de tabără pentru copii ne axăm, atât pe dezvoltarea cunoștințelor pe tematica propusă, cât și pe dezvoltarea vocabularului limbii specifice tematicii.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează sesiunea gratuită de tabără pentru copii?

Această sesiune gratuită de tabără pentru copii este destinată elevilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani (clasele 2-8) din Cluj-Napoca. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de maxim 15 copii,  având vârsta și nivelul de germană apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.  Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm această sesiune de tabără pentru copii doar dacă se întrunește minim o grupă de 10 participanți înscriși.

🕒 Când are loc sesiunea gratuită de tabără pentru copii?

Sesiunea demonstrativă de la tabăra pentru copii va avea loc Sâmbătă, 21.05.2022. Participarea se face în ordinea primul venit, primul servit. Termenul limită pentru înscrieri este 19.05.2022. În cadrul acestei tematici, se vor aborda elemente de bază despre chimie, fizică, astronomie, ecologie și anatomie. Abordarea care facilitează înțelegerea naturii și mediului înconjurător are loc bineînțeles în limba germană, pe lângă dezvoltarea cunoștințelor generale ale participanților, fiind îmbogățit și vocabularul specific în limba germană.

Care va fi programul sesiunii gratuite a taberelor?

Programul parcurs alături de fiecare grupă va fi următorul: 09:00 – 09:30 Sosire participanți 🚙 09:30 – 10:00 Introducere și joculeț de cunoaștere 🎈 10:00 – 11:00 Activități 🎈 11:00 – 11:15 Pauză ⏸️ 11:10 – 12:10 Activități 🎈 12:10 – 12:30 Încheiere sesiune & feedback 🤝 12:30 – 12:45 Plecare 🚙

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea activităților educaționale pe care le desfășurăm?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative. Mai multe despre echipa Didacto poți afla de pe pagina Despre noi. Dacă ai orice fel de întrebări pentru noi, pe care dorești să ni le adresezi, despre noi ca echipă sau despre activități, îți stăm cu drag la dispoziție.

🏠 Unde are loc sesiunea gratuită de tabără pentru copii?

Toate aceste sesiuni se vor desfășura în Cluj-Napoca, pe strada I. C. Brătianu, numărul 39. În urma înscrierii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile necesare, pentru a putea găsi ușor locația de desfășurare. Părinții sau reprezentanții legali ai participanților sunt responsabili de aducerea și preluarea copiilor în intervalul indicat. 

Norme sanitare și de igienă

Pentru că, atât siguranța participanților, cât și a organizatorilor și trainerilor este importantă, echipa organizatorică se va asigura că toate măsurile cu privire la respectarea normelor de siguranță vor fi implementate. Toate activitățile noastre în format fizic se vor desfășura în condiții optime respectării regulilor impuse de situația sanitară existentă. Astfel:
  • va fi luată temperatura copiilor la venire, iar aceștia se vor spăla și igieniza pe mâini ori de câte ori este nevoie,
  • toate sălile vor fi aerisite și igienizate înainte de venirea participanților.

📝 Înscrieri

Participarea la activitățile demonstrative pentru copii în limba germană este GRATUITĂ Pentru înscriere, trebuie doar să selectați produsul dorit de la începutul paginii și, apoi, să finalizați înscrierea prin completarea corectă a datelor participantului și a datelor de contact. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail.

📧 Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT. Vă așteptăm la atelierele sesiunile demonstrative gratuite ale taberelor de germană marca Didacto!

Vrei să afli mai multe despre Taberele de Germană din Cluj?

Mai multe informații despre celelalte tabere de zi din Cluj-Napoca AICI. În plus, dacă vă interesează să aflați mai multe și despre taberele la munte, puteți face asta AICI.

Vă așteptăm cu drag, ne vedem la taberele pentru copii în Cluj!

Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?