Recenziile programelor educaționale Didacto

Ne propunem zilnic să devenim mai buni și toate eforturile noastre se concentrează spre a vă oferi o experiență de învățare completă și, în același timp, cât mai interactivă, aceste rezultate pot fi văzute prin impresiile cursanților noștri de la activitățile noastre educaționale.

Recenzii video

Prima grupă de începători încrezători

Pe 19 ianurie 2021 a pornit prima grupă de cursanți Didacto, plină de copii pregătiți să descopere limba germană și să învețe pe propria piele cum este educația făcută ca la carte.

Iată ce au avut de spus la finalizarea modulului de A1.1 👉

Ce le-a plăcut cel mai mult? Metodele interactive și non-formale de predare, precum și atenția, dedicarea și răbdarea trainerilor! 

„Nu aveam prea multe așteptări, fiind vorba de un curs online, dar pe parcurs mi-am dat seama de cât de bună este metoda de predare, interactivă [...] și am învățat foarte multe lucruri noi.”
Carina 14 ani recenzie curs de germana
Carina
14 ani

A doua grupă care a descoperit cum este un curs de germană la Didacto!

Această serie a fost formată din prichindei mai micuți, ai căror părinți au știut că nu este niciodată prea devreme să înveți o limbă străină! 

Ca dovadă, Melissa, Luca, Maya și colegii lor au absolvit cu brio modulul pentru începători și s-au bucurat de fiecare secundă de germană!

👈 Iată ce au avut de spus după terminarea cursului de A1.1

„Mi-a plăcut foarte mult la cursul acesta pentru că a fost distractiv, am avut o doamnă foarte bună, a fost foarte înțelegătoare când mi-a fost greu la început. Mi-a plăcut că colegii mei m-au ajutat și sper să ne mai vedem, pentru că mi-a plăcut extrem de mult.”
Maya 8 ani recenzie curs de germana
Maya
8 ani

Copiii iubesc trainerii noștri!

De fiecare dată când începem o grupă nouă, copiii sunt surprinși de cât de simpatice sunt profesoarele, cum decurge lin activitatea și de cât de repede pot învăța fără să simtă presiunea profesorului, ca la școală!

Aceasta este educația făcută cum trebuie, bazată pe mentalitatea de creștere și pe stimularea copiilor. Puteți afla chiar din testimonialele lor cât de frumos a fost 👉

„Mi-a plăcut foarte mult acest A1.1 pentru că, în primul rând, profesoara a fost foarte amabilă cu noi și caldă la inimă, am învățat și foarte multe lucruri, într-un mod interactiv cu jocuri și fel de fel.”
Vladimir
12 ani

„Ai fost o profesoară minunată”

Îi spune Rada, o fetiță de 10 ani din Reghin cursantă la un modul pentru începători Didacto, profesoarei ei de germană.

Copiii simt dacă profesorul iubește ceea ce face, iar asta se vede în rezultatele uimitoare după doar trei luni de curs.

👈 Descoperă ce le-a mai plăcut cursanților, urmărind acest videoclip cu recenziile lor.

„Cursul acesta mi s-a părut distractiv, în loc să ni se predea lecțiile și doar să le scriem în caiete, am făcut exerciții, pentru a se fixa mai bine (informația) și le-am reținut mai ușor.”
Maya
8 ani

Prima grupă de A1.2 a absolvit!

Motivați de experiența pozitivă a modulului A1.1, câțiva tineri au decis că se merită să continue cu cursurile de germană Didacto.

Iată-i acum, mândri absolvenți de modul A1.2👉

După acest modul copiii pot folosi limba germană de bază cu ușurință, așadar așteaptă nerăbdători următorul modul A2.1, cel care îi va transforma în adevărați germanofoni!

„Materia nu este repetitivă și este foarte interesantă și cursurile se țin într-o atmosferă foarte plăcută”
Cezar 10 ani recenzie curs de germana
Cezar
10 ani

Îți dorești ca și copilul tău să învețe limba germană alături de noi?

Înscrie-l la un curs sau atelier conversațional de germană Didacto!👇

Impresiile părinților

Iată ce au avut de spus părinții

Și părerile părinților sunt la fel de importante pentru noi ca cele ale cursanților.

Vrem să promovăm o comunicare cât mai deschisă și directă, axată pe dezvoltarea personală și lingvistică a fiecărui copil în parte.

Ce spun câțiva din cei peste 2000 de participanți la proiecte educaționale?