Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Acord de prelucrare a datelor personale ale participanților

În vederea participării la fiecare activitate sau proiect educativ-distractiv organizat, participanții sunt informați complet cu privire la utilizarea datelor lor personale, în baza informațiilor necesare pentru asigurarea cu succes a participării lor.

Datele personale necesare participării la proiecte se completează în formularele de participare dedicate fiecărui proiect sau inițiative, alături de acordul ferm pentru prelucrarea datelor personale de către furnizorii activităților educativ-distractive prezentate pe platforma online Didacto.ro, în funcție de specificul fiecărui tip de produs (cursuri, ateliere, tabere etc.), precum și în funcție de variațiunile de produse (grupe de vârstă, nivele de limbă, perioadă de desfășurare etc.), în calitate de furnizori și/sau organizatori, având acces la datele fiecărei comenzi și înscrieri prin site, pentru a asigura buna desfășurare și prestare a serviciilor achiziționate, următoarele entități: Centrul Didacto S.R.L. (în calitate de deținător al site-ului Didacto.ro), Active Kinder Spot S.R.L. (în calitate de furnizor al activităților prestate), Asociația Gutenberg (în calitate de partener în comunicarea și promovarea activităților). 

Toate aspectele și principiile despre prelucrarea datelor personale ale participanților se regăsesc mai jos, precum și pe pagina TERMENI ȘI CONDIȚII, incluzând toate motivele și modurile în care se procesează datele cu caracter personal.

Prelucrarea datelor personale în contextul GDPR

Începând cu data de 25.05.2018, a intrat în vigoare Regulamentul (UE) nr.2016/679 din data de 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (prescurtat GDPR), care reglementează folosirea datelor cu caracter personal pentru persoanele fizice.

Operatorul de date, alături de entitățile ce interacționează și procesează comenzile realizate pe site, are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate explicit de către dumneavoastră, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră, respectiv despre un membru al familiei dumneavoastră (minor, dacă este cazul), participant în cadrul activităților și proiectelor educativ-distractive organizate.

Datele dumneavoastră sunt confidențiale și pot fi folosite numai în scopuri de informare și promovare, pe viitor, asupra detaliilor produsului/produselor achiziționate, respectiv a evenimentului sau proiectului la care s-a realizat înscrierea, precum și cu privire la alte inițiative ale entităților ce interacționează și procesează comenzile realizate pe site.

Conform Regulamentului (UE) nr.2016/679, beneficiați de: dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la opoziție, dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul de a solicita oricând, în scris, retragerea acordului dat prin completarea formularului de înscriere / participare. Refuzul dumneavoastră de a completa și răspunde ferm bifând cu X la secțiunea dedicată acordului de prelucrare a datelor personale din formularul de înscriere / participare la un proiect educativ-distractiv organizat, care ne autorizează să folosim datele dumneavoastră, determină faptul că nu vă mai putem contacta și nu vă mai putem trimite în niciun fel de materiale şi informări legate de proiectul în discuție, respectiv de oportunităţile oferite de inițiativele și proiectele educativ-distractive organizate.

Retragerea ulterioară a acordului nu afectează legalitatea folosirii datelor personale efectuate în baza prezentului acord pentru produsul achiziționat, respectiv pentru proiectul / activitatea educativ-distractivă pentru care s-a făcut înscrierea, înainte de retragerea acestuia. Retragerea acordului trebuie făcută în scris, printr-o solicitare transmisă pe adresa de e-mail contact@didacto.ro. 

Astfel, bifarea căsuței de Termeni și Condiții în momentul plasării unei comenzi, conferă acordul pentru utilizarea datelor personale ale persoanei înscrise și/sau ale persoanei care a făcut comanda / înscrierea, pentru oricare dintre entitățile menționate anterior, care acționează în calitate de furnizori și/sau organizatori, având acces la datele fiecărei comenzi și înscrieri prin site, pentru a asigura buna desfășurare și prestare a serviciilor achiziționate, acordul fiind dat pentru următoarele aspecte și scopuri:

  • monitorizarea participării la proiect, sub forma unei liste de înscriși / liste de prezență – inclusiv transmiterea acesteia către membri ai echipei de organizare, traineri, finanțatori și parteneri strategici ai proiectului – cu scopul de a confirma prezența și participarea activă la proiect;
  • primirea de apeluri telefonice și e-mailuri – informații generale şi specifice;
  • informarea și promovarea proiectelor similare;
  • înregistrarea, editarea și publicarea de materiale video şi foto în cadrul activităților desfășurate;
  • publicarea materialelor realizate de-a lungul desfășurării activităților din cadrul proiectului, pe canalele de comunicare ale entităților menționate anterior.
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?