Tel: +40 752 822 373
Didacto - Ateliere și cursuri speciale pentru copii
copilmamapaste

PAȘTE 2023

Iepurașul aduce surprize pentru copilul tău!

Ți-ai dorit mereu să îi oferi copilului tău o experiență de neuitat în taberele Didacto? Dar să îl ajuți să devină un vorbitor eficient în germană/franceză? Dacă simți că dezvoltarea personală a copilului e una dintre prioritățile tale, profită acum de reducerile de Paște pe care le-am pregătit pentru tine și cel mic!

Oferta mai este valabilă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Profită acum de reducerile de Paște pentru cursurile de germană și franceză!

La achiziția oricărui modul integral de 5-8 copii din cadrul Cursului de Germană sau Franceză, nivel A1.1 sau A1.2, beneficiezi de o reducere de 300 de lei folosind codul paste300. Codul este valabil doar pentru cursurile care încep în perioada martie-aprilie 2023.

La achiziția a două module integrale de 5-8 copii din cadrul Cursului de Germană sau Franceză, nivel A1.1 și A1.2 sau A1.2 și A2.1, beneficiezi de o reducere de 700 lei folosind codul paste700. Codul este valabil doar pentru cursurile care încep în perioada martie-aprilie 2023, iar cursurile se vor desfășura în perioada martie-octombrie 2023. 

Obține acum reducerile pentru taberele de zi marca Didacto!

La achiziția a 2 locuri la taberele de zi cu desfășurare în orașele Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași sau Arad, beneficiezi de o reducere de 150 lei la coșul final, folosind codul paste150.

La achiziția a 5 locuri la taberele de zi cu desfășurare în orașele Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași sau Arad, beneficiezi de o reducere de 500 lei la coșul final, folosind codul paste500.

Taberele se vor desfășura în vara lui 2023. 

Regulile campaniei

invata rapid limba germana

Cauți cursuri de germană pentru adulți?

Partenerii noștri de la InvataGermana.ro oferă cursuri online de limba germană pentru adulți.
© Copyrights 2021 DIDACTO ​| Acest site a fost realizat de Digitastisch

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?