Tel: +40 752 822 373
De Paște, pune în coș Educația Distractivă:
Reduceri de vară: 19/50 cupoane rămase
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Networking pentru profesori de germană și franceză, în Cluj

Ce vei regăsi în articol:

Salutări tuturor profesorilor de limba germană și franceză din Cluj-Napoca! Este o plăcere să vă invităm la evenimentul nostru de networking care va avea loc în curând. Acest eveniment se concentrează pe sprijinirea profesorilor cu know-how, idei de dezvoltare și învățare pentru elevi, cursuri și ateliere gratuite pentru elevi, resurse gratuite de învățare a limbii germane și franceze.

Scopul acestui eveniment este de a crea o comunitate de profesori de limbi străine din Cluj-Napoca, care să se susțină reciproc și să împărtășească cele mai bune practici în învățarea limbilor germană și franceză. Evenimentul este o oportunitate perfectă pentru profesori să se întâlnească și să își facă cunoștințe noi într-un mediu relaxat și prietenos.

Pe parcursul evenimentului, profesorii vor putea participa la diferite prezentări și ateliere de învățare. Acestea vor fi susținute de experți în domeniu și vor acoperi o gamă largă de subiecte, cum ar fi tehnici de predare, materiale didactice și strategii pentru a face învățarea mai interesantă și mai interactivă pentru elevi.

În plus, vom oferi cursuri și ateliere gratuite pentru elevi care vor fi ținute de profesori experimentați și specializați în învățarea limbilor străine. Acestea vor fi concepute pentru a-i ajuta pe elevi să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și de înțelegere a limbii germane și franceze, iar cursurile vor fi adaptate pentru diferite niveluri de cunoaștere a limbii.

În timpul evenimentului, vom oferi și resurse gratuite de învățare a limbilor germană și franceză. Acestea vor fi concepute pentru a fi accesibile și ușor de utilizat, astfel încât elevii să poată să se bucure de învățare într-un mod mai flexibil și în timpul liber.

Ne dorim ca acest eveniment să fie o oportunitate deosebită pentru profesori și elevi deopotrivă, de a se bucura de învățare și de dezvoltare într-un mediu plăcut și stimulativ. Vă așteptăm cu nerăbdare la evenimentul nostru de networking pentru profesorii de limba germană și franceză din Cluj-Napoca!

Înscrie-te în cadrul evenimentului completând formularul:

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?