Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Metode de învățare limba germană- TOP 5 surse și recomandări

Ce vei regăsi în articol:

Metode de învățare limba germană – niciodată nu este prea târziu să începi să înveți o limbă străină! Internetul este o resursă nelimitată de educare, dar trebuie să știm cum să exploatăm această resursă.

Pentru a te ajuta și sprijini în procesul de învățare a limbii germane, în articolul ce urmează îți vom face 5 recomandări de resurse gratuite, pentru toate categoriile de vârstă, prin care poți învăța limba germană online oriunde și oricând.

Internetul ca resursă educațională

 

Metode de învățare limba germană- TOP 5 surse și recomandări 1

Lumea se află într-o schimbare continuă. Progresul tehnologic se produce atât de rapid, încât, pentru a fi în pas cu ea, trebui să depunem eforturi constante pentru a ne conforma a și a trăi în echilibru cu noua lume.

Conviețuim într-o epocă a informației și a tehnologiei, un moment unde abilitățile și competențele de a găsi informația necesare și corecte cu ajutorul noilor tehnologii devin celei mai relevante.

De asemenea, de pildă, din pricina evoluției de azi, deții posibilitatea de a însuși pe cont propriu, pe internet, cunoștințe și skill-uri noi.

Progresul tehnologic și internetul pot avea un impact pozitiv și însemnat de mare asupra dezvoltării personale și profesionale, dacă știm cum să folosim toate resursele și instrumentele care ne sunt puse la dispoziție.

Generațiile bunicilor și ale unor părinți susțin faptul că tinerii și copiii sunt dependenți de internet și că nu fac nimic altceva decât să stea pe calculator, dar acest lucru nu trebuie să fie considera negativ, ba din contră.

Tinerii declară cu exactitate faptul că internetul este o resursă educațională valoroasă și absolut necesară pentru generațiile de azi. Prin intermediul tehnologiei și a internetului sursele de învățare devin nemărginite, indiferent de domeniul pe care dorim să-l descoperim sau să îl aprofundăm.

Metode de învățare limba germană

 

Metode de învățare limba germană

Stăpânirea unei limbi străine devine o necesitate vitală. Cunoașterea unei limbi străine participă direct la amplificarea proceselor de gândire și nu doar,deoarece atunci când începe învățarea unei limbi străine, persoana în cauză trebuie să opereze cu un alt sistem de semne.

Învățarea unei limbi străine îl va ajuta pe copil să gândească logic, iar învățarea timpurie va dezvolta aparatul de vorbire al copilului. Mai mult, este o metodă eficientă de a preveni defectele de vorbire.
Mai e nevoie să menționăm că vă aflați la câteva click-uri distanță de noul traseu lingvistic?

Învață germană limba germană online împreună cu copilul tău. Venim în ajutorul și sprijinul vostru cu o serie de articole din care puteți dobândi informații noi despre metode, tehnici și resurse pentru a învăța limba germană online.

Metode de învățare limba germană pe YouTube – canale pentru copii

 

Pentru că știm că ați dori să petreceți mai mult timp cu copilul dumneavoastră și să-l învățați cele mai aplicabile, utile și eficiente informații. Însă, totodată, suntem conștienți de faptul că și resursa dumneavoastră de timp este una limitată.

Astfel, ne-am hotărât să venim în sprijinul dumneavoastră cu câteva exemple despre cum puteți învăța limba germana online de acasă. Această activitate poate deveni un hobby, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copilul dumneavoastră.

În așa fel, conexiunea dintre voi va deveni mult mai strânsă, bucurându-vă simultan de învățarea limbii germane.

Există distracție doar de dragul distracției, dar există și distracție care vine în ajutorul copilului tău în procesul de dezvoltare. Abilitățile lingvistice pot progresa într-un mod distractiv și rapid.

Nu trebuie să credem în stereotipurile și miturile care spun că limba germană e dificilă și rigidă. Copiii au abilitatea de a memora și reda mult mai dezvoltată decât adulții. Astfel, micuții au nevoie să știe că învățarea poate fi foarte distractivă!

Nu trebuie și nici nu este necesar ca copiii să depună prea mult efort pentru învățarea unei limbi străine.

Așadar, vă invităm să descoperiți cele mai bune canale de YouTube pentru ca copilul dumneavoastră să poată învăța limba germană online: Top 10 canale de YouTube în germană pentru copilul tău.

 Metode de învățare limba germană pe YouTube – canale pentru tineri și adulți

În aceeași ordine de idei, articolul Canalele care te învață germană pe YouTube este destinat începătorilor. Pentru cei care doresc și au decis să învețe limba germană online, cu siguranță vor reuși să-și găsească un canal care se pliază cu stilul lor de învățare.

Sigur vor descoperi doritorii o metodă atractivă de a se familiariza cu limba germană.  Respectivele canale de YouTube sunt recomandate nu doar copiilor, dar și tinerilor și adulților care dețin nivelul de începător.

Aplicații mobile prin care poți învăța germană

Suntem conștienți de faptul că resursa dumneavoastră de timp este una limitată și nu aveți dispoziția de a ajunge și la cursurile de germană, aceste aplicații vă sunt la îndemână.

Dacă dețineți un smartphone, însă nu știați că există aplicații special dezvoltate pentru a-i îndruma pe cei care doresc să cunoască această limbă.

Astfel, vă punem la îndemână articolul Germana pe mobil – 10 aplicații prin care poți învăța limba germană.

În respectivul articol vă sunt menționate top 10 cele mai eficiente aplicații pentru mobil. Așadar, cu sprijinul unui tutore tehnologizat, aveți posibilitatea de a învăța limba germană online împreună cu copilul dumneavoastră, oriunde și oricând.

Lecții de germană gratuite pentru începători

Dacă petreceți mai mult timp acasă cu copilul în aceasta perioadă, atunci e momentul potrivit să alocați timp pentru însușirea sau practicarea limbii germane. În așa fel, aveți oportunitatea de a comunica în mod activ și veți fi alături și de micuțul dumneavoastră.

De aceea, trebuie să știți că Centrul Gutenberg Cluj vă pune la dispoziție gratuit 10 lecții de germană pentru începători.

Învață limba germană online, citind articole despre limba germană

O ultimă recomandare, dar nu cea din urmă, este blogul Didacto, care însumează un număr mare de articole cu sfaturi și indicații despre educație și limba germană pentru copii.

Așa cum spuneam și în introducerea acestui articol, platformele online pot fi utilizate pentru diferite scopuri, atunci când utilizatorul știe să le folosească. Învățarea unei limbi nu este un lucru imposibil și nu este atât de greu precum spun unii.

Convinge-te chiar tu de acest lucru prin participarea gratuită la un atelier conversațional sau curs introductiv de germană la Didacto care se desfășoară în mediul online. Vei face cunoștință cu programa educațională și cu trainerii noștri. Pentru atelierul conversațional gratuit înscrie-te aici, iar pentru cursul introductiv de germană gratuit înscrie-te aici.

Mai mult, ne poți urmări activitatea și poți beneficia de resursele gratuite pe care vi le punem la dispoziție pe canalul nostru de Facebook și YouTube.

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?