Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Limba germană pentru copii – învățăm limba germană online

invatam impreuna online

Ce vei regăsi în articol:

Limba germană pentru copii nu este un subiect dificil, așa cum îl consideră adulții când o învață. Având în vedere vârsta fragedă la care se află aceștia, ei pot reține informația mult mai ușor și de asemenea, aceasta rămâne mai bine întipărită în memorie.

Ce se poate învăța online?

limba germana pentru copii
Învățarea online se poate realiza în multe moduri diferite, astfel multe lucruri pot fi învățate. Având în vedere lipsa contactului fizic în învățarea online orice activitatea ce ține de munca în echipă efectivă nu poate fi realizată.

Cum ar fi sporturile de echipă sau proiectele de artă pe grupe, din cauza lipsei de interacțiune fizică nu pot fi învățate și realizate online.

Așa că urmează întrebarea, dar ce se poate învăța totuși online? Ei bine, urmează o listă cu câteva discipline sau domenii despre care se pot învăța online. În principal ne referim la domeniile care oricum se desfășoară în online:

  1. Limbi străine
  2. Economie
  3. Programare și IT
  4. Web Design și Marketing

De asemenea, există și unele domenii în care baza teoretică poate fi pusă online, dar este necesară și practica efectivă. De exemplu, în cazul bucătarilor sau al inginerilor, care pot învăța noțiuni teoretice online, dar pe care vor trebui să le aplice practic pentru a învăța.

Cine este capabil să învețe online?

Limba germană pentru copii - învățăm limba germană online 1
Oricine poate să învețe online. Nu există o limită de vârstă pentru a putea învăța online. Dacă persoana respectivă deține abilități de utilizare a calculatorului și platformelor pe care se realizează învățarea nu ar trebui să fie nicio problemă.

Influența tehnologiei asupra copiilor

Limba germană pentru copii - învățăm limba germană online 2
Tehnologia a devenit o parte importantă din viața copiilor. Însă, din anumite motive, profesorii nu doreau să o integreze în predarea la clasă. Având în vedere situația în care tot actul educațional se desfășoară online, tehnologia a devenit singura resursă de predare.

Așadar, din ceva ce e la îndemână copiilor s-a ajuns să le fie benefic și în învățare.
De asemenea, tehnologia vine cu multe avantaje pentru actul educațional, aceasta fiind atât de des utilizată de copii și fiindu-le mereu la îndemână.

Copii sunt atrași de tot ce este nou, cum este și tehnologia în predare. Așa că utilizarea unor jocuri online sau a unor platforme interactive pentru a aplica ce au învățat nu poate aduce decât o dorință și mai mare de a cunoaște lucruri noi.

Similar cu învățarea la clasă se pot realiza și cursuri extra-curriculare în cadrul acestei învățări online. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre cum pot fi îmbinate tehnologia, predare, învățarea și evaluarea vă recomandăm acest articol.

Unde găsesc cursuri de limba germană pentru copii online

Limba germană pentru copii - învățăm limba germană online 3
După cum am menționat și mai sus, limbile străine sunt ușor de învățat și în mediul online. Iar un exemplu pe care putem să vi-l oferim este limba germană pentru copii. Deși adulților li se pare în general dificil să învețe limba germană, cei mici o învață rapid și cu ușurință.

Limba germană pentru copii este o disciplină care poate fi învățată prin diverse modalități. De la cursuri și ateliere conversaționale la tabere de vară axate pe limba germană pentru copii și tineri.

În continuare vom prezenta oportunitățile pe care le oferim legat de predare și învățarea limbii germane pentru copii.

Cursuri de limba germană pentru copii

În primul rând vă putem recomanda cursurile de limba germană pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani.

Cursurile sunt în număr de 24 și constau în sesiuni de câte o oră și jumătate. Aceste sesiuni au loc de două ori pe săptămână și se realizează online. Mai multe detalii găsiți la acest link.

Dacă nu sunteți sigur că aceste cursuri de limba germană pentru copii se potrivesc nevoilor personale vă oferim alternativa unui curs introductiv de limba germană gratuit.

Ateliere conversaționale de limba germană pentru copii

O altă metodă de învățare a limbii germane sunt atelierele conversaționale. Acestea se desfășoară online și constau în aprofundare și revizuirea cunoștințelor de limba germană.

Prin metode nonformale elevii sunt ghidați în lumea limbii germane. Atelierele sunt în total 34 și au durata de 1,5 ore. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați acest link.

De asemenea, dacă nu sunteți sigur în ce constau aceste ateliere conversaționale de limba germană și doriți să participați la un curs pentru a observa dacă se potrivește nevoilor personale vă oferim un atelier conversațional gratuit.

Atât cursurile de limba germană pentru copii cât și atelierele conversaționale sunt oferite de echipa noastră de la didacto.ro.

Resurse pentru învățarea individuală și aprofundare

Pentru aprofundarea și învățarea noțiunilor de limba germană există o mulțime de site-uri, platforme online sau videoclipuri pe YouTube.
Trei dintre canalele de YouTube care vă pot ajuta să învățați limba germană pentru copii sunt:

  1. Kinderklub TV
  2. Hallo Detuschschule
  3. Peppa Pig Detusch

Mai multe canale găsiți în articolul Germana pentru copii pe YouTube: Top 10 canale pentru copii.
De asemenea, pe blog-ul nostru găsiți un articol detaliat despre 6 resurse de învățare pe care un începător le poate folosi pentru a învăța limba germană.

Acolo veți găsi resurse diverse, în funcție de nevoile personale și nivelul de germană pe care îl aveți. Printre acestea regăsim:

  1. Cursuri de limba germană pentru copii (didacto.ro) sau pentru adulți (invatagermana.ro)
  2. Aplicațiile mobile
  3. Cărțile de limba germană pentru începători

Cum se desfășoară cursurile de limba germană cu copii

Limba germană pentru copii - învățăm limba germană online 4
 
În cazul în care sunteți interesat de un curs de limba germană pentru copii vă vom oferi mai multe detalii.

Pentru cine sunt cursurile?

Cursurile se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. În funcție de numărul elevilor doritori, nivelul lor de germană și vârstă se vor forma grupe de 4 până la 8 cursanți.

Când?

Cursurile constau în sesiuni de 1,5 ore pe parcursul a 12 săptămâni, fiind câte două întâlniri pe săptămână.

Unde?

Aceste cursuri vor fi desfășurate online, pe platforme eficiente pentru învățarea online.

Cât?

Un modul de 24 sesiuni costă 1202 lei (50 lei/sesiune), în acest cost sunt incluse și materialele digitale și manualul pe baza căruia se lucrează. Plata se realizează în trei tranșe, conform informațiilor din această secțiune.

Mai multe informații legate de programul fiecărei grupe, în funcție de nivel și alte detalii referitoare la plată și organizarea cursurilor găsiți aici.

Pentru mai multe detalii convingătoare legate de cursurile de limba germană pentru copii oferite de echipa noastră urmăriți acest videoclip.

Așadar, limba germană pentru copii reprezintă o joacă, astfel învățarea ei poate fi văzută ca niște exerciții distractive, nerealizând că ei de fapt învață noțiuni importante.

Participă la un curs și atelier conversațional de germană online și testează GRATIS programele noastre educaționale calitative, atractive și interactive.

 

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?