Tel: +40 752 822 373
De Paște, pune în coș Educația Distractivă:
Reduceri de vară: 19/50 cupoane rămase
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

90+ Lecții de Limba Germană pentru Copii, Online [Gratuite]

Ce trebuie să știi despre lecțiile de germană:

  • Am pregătit peste 90 de lecții gratuite de germană pentru copii.
  • Durata unei lecții e de aproximativ 5 – 10 minute.
  • Trainerul din cadrul lecțiilor de germană pentru copii este nativ german.
  • Există explicații în limba română a conceptelor și vocabularului limbii germane.
  • După logare, devii parte din comunitate și poți beneficia de reduceri și activități gratuite.
* Ai deja cont? Accesează aici lecțiile de germană pentru membri.
zambete pe fetele copiilor

De ce este utilă germana pentru copii?

Nu este niciodată prea devreme pentru copilul tău să învețe limba germană: este distractiv, promovează dezvoltarea sănătoasă și are numeroase beneficii cognitive și sociale care vor dura toată viața.

Pentru a stârni curiozitatea și dorința de învățare a copiilor, venim în ajutorul tău cu câteva cursuri video gratuite de germană pentru copii.

Avem pregătite peste 40 de lecții gratuite de germană pentru copii, prezentate de colega noastră care vorbește germană nativ.

5 Motive pentru care copiii ar trebui să învețe limba germană
Ce beneficii are învățarea limbii germane?

Conectarea cu mai multe persoane

Atunci când copilul învață germana în copilărie pe parcursul vieții se va bucura de prietenii interculturale, călătorii interesante și perspective diferite asupra modului în care ceilalți văd lumea. Când poți vorbi cu oamenii în propria lor limba adâncești conexiunile și ii înțelegi mai bine.

Călătoriile devin mult mai distractive

Călătoriile internaționale sunt o modalitate uimitoare de ai ajuta pe copii să experimenteze diversitatea și frumusețea lumii, iar vorbirea limbii germane atunci când vizitezi țări în care se vorbește acestă limbă, îi va permite accesul la experiențe pe care altfel nu le-ar avea.

Capacitatea de memorie a copilului crește

Se spune că "dacă poți învăța o altă limbă străină, poți învăța orice!" - studiile arată că exercițiile de vocabular și exersarea structurilor unei limbi străine cresc capacitatea de memorie a copiilor, iar în același timp promovează gândirea din diferite perspective.

Oportunități de carieră extinse

Educația lingvistică este esențială pentru forța de muncă, iar candidațiilor bilingvi le este mult mai ușor să găsească un loc de muncă și au mai multe oportunități în carieră, stagii și programe de studiu în alte țări.

Este distractiv!

O parte din învățarea limbii germane este descoperirea diferențelor în modul în care privim lumea. Este distractiv pentru copii să învețe de ce în limba română câinele face "ham ham" iar în germană "wuf wuf", sau de ce unele cuvinte există în limba germană iar în română nu.

Următorul pas?

Pentru că acum ai aflat o parte din oportunitățile de care cel mic poate avea parte prin învățarea limbii germane, nu îți mai rămâne decât să accesezi lecțiile special create pentru acesta!

Cum te ajută cursurile video gratuite de germană?

E ușor, rapid și distractiv să vizionezi cursurile video gratuite de germană pentru copii de la Didacto. Datorită conținutului variat de teme abordate, acestea te vor ajuta să îți dai seama dacă copilul tău își dorește cu adevărat învățarea acestei limbi noi. Mai mult el poate învăța germana gratis și ușor, direct de acasă, prin aceste lecții scurte de germană pentru începători!

Ce conțin lecțiile video gratuite de germană pentru copii?

Cursurile video gratuite de germană sunt scurte și interactive și se concentrează pe dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor de vocabular și pronunție, astfel încât copilul tău să acumuleaze un vocabular practic. Acum el poate învăța numerele, culorile, planetele, despre științele naturii și despre multe alte teme interesante însoțite de ilustrații sugestive și memorabile.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Echipa Didacto are o experiență de peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri centrate pe educația non-formală, cu scopul de a desfășura activități educaționale calitative.

Mai multe despre echipa Didacto puteți afla pe pagina dedicată Despre noi.

Cine este trainerul?
De la cine vor învăța copiii limba germană gratuit?

Diana este trainer de germană în cadrul echipei Didacto și cu ea ne vom întâlni săptămânal pe YouTube și pe Facebook, în cadrul unei noi lecții de învățare a limbii germane, într-un format atractiv și distractiv. Diana este vorbitor nativ de germană, locuind și studiind în Germania până la vârsta de 18 ani, moment în care a decis să își continue studiile universitare în Cluj-Napoca, România, tot în limba germană.

germana pentru copii

Germană de acasă - lecții gratuite de germană

Lecțiile noastre video de germană sunt scurte și interactive și se concentrează pe dobândirea cunoștințelor de vocabular și pronunție.

Numerele în germană de la 0 la 20

Cum ne prezentăm
în germană

Ceasul și zilele săptămânii
în germană

children hands in colors

Fă parte din comunitate și accesează numeroase lecții gratuite de germană
pentru copii.

Avem pregătite peste 40 de lecții gratuite de germană pentru copii prezentate de colega noastră care vorbește germana la nivel nativ.

Alături găsiți lista de lecții pe care le puteți accesa dacă vă faceți cont pe Didacto.

Cautați mai multe lecții de germană?

Tot ce trebuie să faceți pentru a le accesa este să vă creați cont!

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?