Lecții gratuite pentru membrii Didacto

Teenager girl looking at laptop. Chiln at quarantine isolation period during pandemic. Home schooling. Social distancing. Online school test.

Germana pentru copii se poate învăța ușor și distractiv, prin lecții video!

După cum v-am obișnuit, postăm săptămânal lecții de învățare a limbii germane prin teme interesante și actuale. Acum, alături de Didacto copiii pot învăța germana gratis și ușor, direct de acasă, prin lecții scurte de germană pentru începători!
Diana este trainer de germană în cadrul echipei Didacto și cu ea ne vom întâlni săptămânal pe YouTube și pe Facebook, în cadrul unei noi lecții de învățare a limbii germane, într-un format atractiv și distractiv. Diana este vorbitor nativ de germană, locuind și studiind în Germania până la vârsta de 18 ani, moment în care a decis să își continue studiile universitare în Cluj-Napoca, România, tot în limba germană.

Intră în comunitatea Didacto!

Descoperă lecțiile video gratuite pregătite special pentru copiii care vor să învețe limba germană.
Tot ce trebuie să faci pentru a le accesa este să-ți creezi un cont și să te loghezi. Învățare plăcută!

Germana de acasă - lecții gratuite de germană

Lecțiile noastre video de germană sunt scurte și interactive și se focusează pe dobândirea cunoștințelor de vocabular necesare pentru a cunoaște o nouă limbă străină. Descoperă o lecție nouă în fiecare săptămână!

Vrei să înveți limba germană și mai bine?

Povestește-le părinților tăi de Cursurile și Atelierele de germană de la Didacto.

Organizăm cursuri și ateliere interactive, unde vei învăța limba germană distrându-te.