Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

ÎNTREBARI FRECVENTE

school-psychologist-and-boy
 • Pe pagina dedicată cursurilor și atelierelor, în dreptul produsului dorit, găsiți butonul de selectare a produsului dorit. Dați click pe acel buton, completați formularul de înscriere cu datele dumneavoastră și ale participantului, urmând a finaliza plata prin introducerea datelor de pe card.
 • Pentru a vă contura o idee despre modalitățile de abordare a materiei predate, precum și despre interactivitatea din cadrul cursurilor sau atelierelor, vă punem la dispoziție sesiunile demonstrative gratuite. 
 • Sesiunile durează 1:30h, sunt gratuite și suplimentar celor menționate mai sus, reprezintă un real ajutor în definirea nivelului lingvistic al copilului dumneavoastră. 
 • Cursurile de limba germană sunt destinate elevilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani care au un nivel începător de limba germană. Acestea sunt structurate pe cele 4 dimensiuni de învățare a unei limbi – vorbire, citire, scriere și înțelegere. În cadrul acestora, gradual, elevii vor ajunge să stăpânească limba germană și să o practice la cel mai ridicat nivel.
 • Atelierele conversaționale sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani având un nivel mediu (A2) sau avansat (B1-B2) de limba germană. 
 • Mai multe aspecte comparative despre diferențele Cursuri VS. Ateliere în limba germană puteți parcurge în acest document.
 • Atelierele conversaționale reprezintă cadrul potrivit pentru aplicarea și exersarea vocabularului acumulat anterior și a regulilor de vorbire în limba franceză. Perioada recomandată de participare este de un semestru. Acestea sunt concepute special pentru nivel începător. 
 • În prezent, grupele noastre au între 4 și 8 copii cu scopul de a pune la dispoziție acestora un mediu sigur în care pot lega prietenii noi, se pot dezvolta și pot învăța cum să comunice mai ușor cu cei din jurul lor.
 • Pentru a ne plia mai bine pe nevoile și ritmul de învățare a fiecărui copil, vom organiza din anul 2022 și grupe de 2-3 copii, pe aceeași structură și materie, conform nivelului lingvistic al copiilor. 
 • Dacă nu cunoașteți sau nu sunteți siguri de nivelul lingvistic al copilului dumneavoastră, vă punem la dispoziție un test gratuit de încadrare ca nivel lingvistic pentru limba germană, de la Editura Klett, pe care îl găsiți AICI și pentru limba franceză, pe care îl găsiți AICI. La finalul examinării, vă rugăm să ne trimiteți rezultatul testului pe adresa inscrieri@didacto.ro pentru ca unul dintre trainerii noștri să poate face o evaluare mai amănunțită a rezultatelor. În urma examinării rezultatelor, vom reveni pe e-mail cu recomandarea noastră. 
 • De asemenea, vă recomandăm să participați la o sesiune demonstrativă gratuită, în urma căreia trainerul nostru va putea face o evaluare/recomandare a nivelului lingvistic. 

Pregătirea educațională de peste 12 ani a echipei Didacto și experiența din cadrul diverselor activități non-formale interactive în limba germană sau franceză sunt criteriile de bază care îi recomandă pe trainerii noștri. Puteți să îi cunoașteți virtual, AICI.

Prețurile variază în funcție de tipul de activitate:

 • Cursurile de Limba Germană (4-8 copii): 48 lei/sesiune.
 • Cursurile de Limba Germană (2-3 copii): 68 lei/sesiune.
  Un modul din cadrul Cursurilor de Limba Germană are 28 de sesiuni, iar taxa finală de participare poate fi achitată în 3 tranșe, specific fiecărui tip de curs ales.
 • Atelierul Conversațional de Limba Germană:
  – 10.01.2022 – 4.06.2022: 432 lei/9 sesiuni
 • Atelier Conversațional de Limba Franceză:
  10.01.2022 – 4.06.2022: 432 lei/9 sesiuni
 • Achitarea taxei se face doar în sistem online.
 • Plata cursurilor sau atelierelor se poate face în mod integral sau în rate. Pentru vizualizarea detaliilor vă rugăm accesați produsul dorit și selectați tipul de eșalonare care vi se potrivește, urmând a finaliza plata prin introducerea datelor de pe card.
 • Un modul în cadrul Cursurilor de Germană durează 14 săptămâni și reprezintă 28 de sesiuni (2 sesiuni/săptămână) a câte 1h și 30 de minute.  
 • Atât Atelierele Conversaționale de Germană, cât și Atelierele Conversaționale de Franceză sunt structurate pe durata întregului semestru, astfel: un modul pe durata Semestrului I, un modul pe durata Semestrului II și un modul pe perioada vacanței de vară. 

* Fiecare sesiune are o durată de 1h și 30 de minute. 

 • Platformele utilizate în prezent sunt:

  1. ZOOM: Pentru întâlnirile dintre participanți este utilizată platforma Zoom, funcționalitățile acesteia fiind prietenoase cu fiecare categorie de vârstă sau tip de activitate. Pentru a vă asigura de funcționarea sigură a acestei platforme, recomandăm descărcarea acestei aplicații anterior sesiunilor noastre, accesând acest link:
  https://zoom.us/support/download?os=android

  2. BlinkLearning: Pe această platformă copilul dumneavoastră va avea un cont creat de noi, în cadrul căreia va lucra pe parcursul modulului. Integrate în această platformă sunt: 

  a) manualul de predare, accesibil doar trainerului pentru predare 
  b) caietul digital interactiv, accesibil fiecărui copil, pentru exerciții și teme. 

Blinklearning este utilizată doar în cadrul Cursurilor de Limba Germană. 

 • Temele din cadrul Cursurilor de Limba Germană sunt recomandate de trainerii noștri pentru studiul individual al copilului dumneavoastră. 
 • Realizarea temelor se face pe platforma Blinklearning, în caietul digital interactiv, un material foarte simplu de parcurs și prietenos în ceea ce privește conținutul. În cazul în care copilul întâmpină dificultăți în realizarea temelor, trainerul va relua la curs exercițiile pe care copilul nu le-a înțeles. Exemplu AICI.
 • Centrul educațional Didacto oferă copiilor diplome care atestă competențele de bază dobândite în urma parcurgerii unui nivel lingvistic. 
 • Aceste certificate cuprind perioada și nivelul absolvit, dar și competențele scrise, orale și de înțelegere dobândite. Mai multe detalii despre certificate puteți găsi aici
 • În cazul anulării unei sesiuni de către trainer sau de comun acord a tuturor părinților din motive întemeiate, se stabilește ulterior o dată de recuperare a acelei sesiuni. 
 • În cazul absenței nemotivate la una sau mai multe sesiuni, acestea nu pot fi recuperate în mod particular, astfel va fi nevoie de studiu individual din partea participantului utilizând înregistrarea video a sesiunii la care a absentat, precum și materialele didactice puse la dispoziție de către trainer.
 • În urma finalizării unui nivel din cadrul cursurilor noastre, puteți avea continuitate la următorul nivel lingvistic (spre exemplu, după absolvirea nivelului A1.1 copilul poate urma cursurile noastre de nivel A1.2). Echipa Didacto este în contact permanent cu părinții, iar calendarul unui nivel mai avansat este transmis către părinți înaintea finalizării modulului urmat în prezent.
 • Atelierele Conversaționale au ca scop încurajarea copiilor de a conversa deschis pe diverse subiecte și de a consolida informațiile pe care participanții deja le dețin, având un nivel mediu-avansat. Deoarece atelierele se bazează pe conversații despre subiecte de interes, nivelul lingvistic al copilului poate evolua prin diversificarea cunoștințelor deținute pe diverse teme.
 • În prezent, din cauza condițiilor epidemiologice, organizăm Cursuri și Ateliere Conversaționale exclusiv online
 • În anul 2022, în funcție de condițiile epidemiologice, luăm în calcul organizarea taberelor de zi și taberelor cu cazare în format fizic, cu un număr restrâns de participanți.

Pentru orice informații și detalii care nu se găsesc pe site vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@didacto.ro sau la numărul de telefon 0752.822.373

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?