DESPRE NOI

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea activităților educaționale pe care le desfășurăm?

Membrii Didacto, cunoscuți până de curând prin acțiuni marca Gutenberg, au o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale în limba germană, atât pentru copii cât și tineri. Activitatea noastră a pornit în cadrul unor organizații de liceu și facultate, urmând ca mai apoi să dezvoltăm propriile noastre proiecte la nivel local, național și internațional.

De-a lungul anilor, ne-am adus aproape o comunitate formată din peste 33.000 copii și tineri, alături de care am crescut și am reușit să schimbăm mentalități în ceea ce privește sistemul educațional din România. 

teacher-helping-her-student-learn
back-to-school.jpg
girl-doing-homework-or-online-education-.jpg
Look how interesting it is

Ce reprezintă DIDACTO?

Didacto reprezintă un nouă etapă a metamorfozei sistemului educațional din România, un proiect ambițios care va contribui intens la schimbarea paradigmei asupra metodelor de predare și învățare destinate elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceu. 

Astfel, toate activitățile noastre au la bază încurajarea și îndrumarea participanților în drumul lor spre atingerea obiectivelor pe care și le propun. Un loc sigur și primitor pentru orice copil, cu metode de învățare interactive și participative.  

Ce ne recomandă

Cei peste 11 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.
Dacă ai orice fel de întrebări pentru noi, pe care dorești să ni le adresezi, despre noi ca echipă sau despre activități, îți stăm cu drag la dispoziție.

Traineri de calitate
Excelență în servicii
Mentalitate de creștere
Comunități fericite