Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cursuri de germană copii [cum se desfășoară și unde?]

cum se desfășoară și unde?

Ce vei regăsi în articol:

Cunoașterea unei limbi străine este utilă din varii motive. Dacă știi bine o limbă străină și pleci în străinătate, te va ajuta la comunicare.

Aceasta te va ajuta să ai o experiență cât mai frumoasă acolo unde vei călători. Limba germană este vorbită în majoritatea țărilor europene, iar faptul că aceasta este imposibil de însușit este un mit, atât copiii, cât și adulții o pot învăța. Descoperă în acest articol unde și cum se desfășoară cursuri de germană copii.

Dacă știi o limbă străină pe care puțini o vorbesc, poți fi căutat de firme care au nevoie de vorbitori ai limbii respective. Spre exemplu, în Cluj a apărut nevoia de vorbitori de limbi nordice, ei fiind destul de puțini.

Pentru că au conexiuni cu respectivele țări, angajatorii vor căuta oameni care cunosc limbi nordice. Cum sunt puțini cei care au aceste capacități, ei vor deveni mai prețioși în ochii angajatorilor și vor fi răsplătiți pe măsură.

Avantajele cunoașterii unei limbi străine

 

E greu să găsești un job bun azi dacă nu cunoști măcar o limbă străină de circulație internațională. Astăzi se pune accentul pe comunicare, iar dacă nu cunoști limbi străine nu poți comunica cu lumea modernă.

Mai mult, cunoașterea unei limbi străine oferă copiilor accesul la unități de învățământ de calitate în țară și în afară, acces la programe extracurriculare, burse și proiecte speciale pentru vorbitorii de germană și contribuie direct la îmbunătățirea performanțelor intelectuale.

 

germana copii

 

Una dintre limbile care se bucură de astfel de avantaje e limba germană. E o limbă de trafic internațional, se vorbește pretutindeni, și este foarte cerută și aici in România. Din păcate pentru angajatori și din fericire pentru noi, cei care cunoaștem limba germană, nu sunt prea mulți vorbitori în România, iar fluenți și care să nu greșească gramatical excesiv foarte puțini.

De aceea limba germană e la mare căutare și cel ce o stăpânește are un avantaj important. Ca să nu mai subliniem că cine vrea să viziteze cele mai frumoase țari europene ca Elveția sau Austria ar trebui să cunoască această limbă pentru a călători fără bariere peste granițe.

 

 

Este recomandat ca o limbă să se învețe de la vârste fragede, însă niciodată nu este prea târziu să începi să înveți o limbă străină. Atunci copilul își însușește deprinderi cel mai bine. Evident, oricine poate încerca să o învețe, dar e nevoie de timp și efort, pentru că umblă zvonuri că germana e o limbă grea. Nu e chiar așa. Unora li se pare astfel pentru că nu îi înțeleg mecanismele.

Odată însușite, totul devine mai ușor. Chiar dacă copiii au capacitatea de a învăța mai ușor limbile străine, niciodată nu este prea târziu să te apuci de limba germană. Poți de exemplu să mergi la cei de la Învață Germana, unde aceștia pun la dispoziție cursuri pentru adulți și liceeni.

Cursuri de germană copii

 

 

Dacă dai search pe google la cursuri germană copii online vei găsi multe siteuri și reclame pe acest subiect. În majoritatea cazurilor, lecțiile se desfășoară online pe o platformă, în grup restrâns, pentru că astfel pot fi implicați în discuție toți participanții.

Dacă e prea multă lume, copiii își pierd repede răbdarea și nu mai invață nimic. Pe siteuri sunt date informațiile necesare despre date de înscriere, costuri și fiecare site încearcă să dea un aer cât mai pozitiv ofertei pentru ca oamenii să opteze pentru programul lor. Cum sunt multe oferte, aveți de unde alege.

 

 

Mai jos, vă prezentăm ce cursuri de germană pentru copii, atât online, cât și offline organizează Centrul Didacto și cu ce se diferențiază față de alte entități care predau limba germană pentru copii.

De ce Centrul Didacto?

 

Didacto este o platformă care facilitează experiențe educaționale calitative, atât online (cursuri și ateliere conversaționale), cât și offline (tabere de zi la Cluj-Napoca și tabere cu cazare la munte) pentru copii și tineri și utilizează metode de predare și învățare interactive și participative.

Echipa Didacto are o experiență de 12+ ani în domeniul proiectelor în limba germană, atât pentru copii, cât și pentru tineri. Centru Didacto reprezintă un nouă etapă a metamorfozei sistemului educațional din România, un proiect ambițios care va contribui intens la schimbarea paradigmei asupra metodelor de predare și învățare destinate elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceu. 

Centrul Didacto organizează ateliere conversaționale și cursuri de germană copii. La cursurile de germană, copiii vor descoperi limba germană dezvoltând multilateral toate cele 4 dimensiuni de învățare a limbii – vorbire, citire, scriere și înțelegere.

O grupă este formată din maxim 10 cursanți, cu scopul de a oferi atenția necesară fiecărui cursant, metodele de predare și învățare, precum și materialele educaționale sunt adaptate stilului de învățare a copiilor și nivelului de limbă pe care îl dețin.

Atelierele conversaționale sunt destinate copiilor care au un nivel lingvistic de începător, mediu sau avansat, unde aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate. Interacțiunea cu ceilalți facilitează învățarea unei limbi străine, precum și pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii, care sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii germane. De asemenea, Centrul Didacto organizează tabere în limba germană de zi la Cluj-Napoca și la munte cu scopul de a continua învățarea limbii germane și pe perioada verii, dar într-un mod distractiv, interactiv și relaxant.

Mai mult, Centrul Didacto vă pune la dispoziție și opțiunea de a testa gratuit cursurile și atelierele conversaționale pe care le organizăm înainte de a le achiziționa pentru a vedea dacă copilul dumneavoastră este interesat de o astfel de experiență. Așadar, pentru a te înscrie la cursul demo gratuit de germană apasă aici, iar pentru atelierul conversațional de germană apasă aici.

 

 

Se poate învăța germana și fără cursuri, cititul ori vizionarea de materiale în germană în compania unui dicționar pot fi de mare ajutor în învățarea și deprinderea limbii. În mediul online puteți găsi biblioteci cu cărți în germană, fie în format PDF, fie de comandat format tipărit. De exemplu meinbuch.ro este o librărie de carte germană, aveți o multitudine de oferte acolo, iar cărțile nu sunt deloc scumpe și pot fi comandate în format tipărit, deoarece cititul online poate fi obositor și nesănătos.

 

 

Așadar există o multitudine de oferte de cursuri de germană pentru copii online și modalități de a învăța limba germană. Pentru că ți-am oferit deja câteva sugestii și oferte, nu mai trebuie decât să treci la acțiune. Mai mult, vizitează blogul Didacto pentru a descoperi mai multe infomații despre limba germană și educație și urmărește-ne pe Facebook, Instagram și YouTube pentru a fi la curent cu toate noutățile și promoțiile pe care le avem.

 

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Educație distractivă gratuită?

Alege lecțiile video pe înțelesul copiilor:

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?