Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Curs Gratuit de Germană pentru Copii în Cluj [Testează o Lecție]

Curs Gratuit de Germana pentru Copii in Cluj

0lei

Vârstă: 7 – 14 ani
Nivel lingvistic: A1 (Începător) sau A2-B1 (Intermediar)
Calendar:

  • Nivel A1.1. – 13 februarie – 16:00 – 17:30
  • Nivel A1.2. – 14 februarie – 16:00 – 17:30
  • Nivel A2.1. – 14 februarie – 17:30 – 19:00

Preț: 0 lei (gratuit)
Durată: 1,5 ore / sesiune
Adresa: str. I. C. Brătianu, nr. 39, Cluj-Napoca

✨TESTEAZĂ UN CURS GRATUIT DE GERMANĂ PENTRU COPII ÎN CLUJ-NAPOCA!

Doriți să testați un atelier gratuit de germană în Cluj-Napoca înainte de a face o achiziție?

Vă punem la dispoziție primul atelier gratuit de germană pentru copii la sediul nostru din centrul Clujului, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

Vă puteți înscrie la un atelier demonstrativ gratuit în Cluj-Napoca, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.

woman-thinking

De ce recomandăm germana alături de Didacto?

Cu ajutorul metodelor non-formale elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane. Acest atelier gratuit de germană pentru copii este conceput în vederea testării nivelului de germană pe care elevii îl stăpânesc, punând accent pe dezvoltarea personală a acestora, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode de predare interactive. Cu ajutorul trainerilor noștri, învățarea limbii germane este acum mai interactivă și plăcută!

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează acest Curs Gratuit de Germană?

Acest atelier introductiv de limba germană este destinat elevilor din Cluj-Napoca cu vârste cuprinse între 8-14 ani, cu nivel de germană începător sau intermediar.

Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 4 și maxim 12 cursanți, având vârsta și nivelul de germană apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.

Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm acest atelier gratuit de germană în Cluj-Napoca doar dacă se întrunește o grupă de minim 4 participanți înscriși.

Atât în cadrul atelierului gratuit de germană, cât și în cadrul modulelor complete de ateliere conversaționale în format fizic, copiii își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.

Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii germane.

Trainerii noștri au grijă să fie atenți la toate aceste detalii, urmărind îndeaproape evoluția fiecărui copil. Acest lucru se întâmplă întrucât credem în educația personalizată și încercăm să încurajăm fiecare copil să-și folosească abilitățile de comunicare la fiecare sesiune.

Împărțirea pe categorii de vârstă și structurarea atelierelor în funcție de dinamica grupului îi vor ajuta pe fiecare să se familiarizeze cu expresii și cuvinte noi în limba germană, precum și să își fixeze informațiile pe care le cunosc deja!

🕒 Când are loc cursul gratuit de germană în Cluj-Napoca?

În perioada următoare va avea loc câte un atelier gratuit de limba germană pentru copii în format fizic, nivel A1 (Începător) și nivel A2-B1 (Intermediar), programul fiind structurat astfel: 

  • 1 sesiune de limba germană cu durata a 1,5 ore, pentru fiecare nivel.
    Pentru a afla data și intervalul orar a următoarelor sesiuni vă rugăm să verificați meniul de la începutul acestei pagini. 

Participarea la atelierul gratuit de germană se face în ordinea primul venit, primul servit. Fiecare sesiune demonstrativă din cadrul unui nivel de limbă este identică, fapt pentru care recomandăm înscrierea doar la una dintre sesiuni.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 14 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde are loc acest curs gratuit de germană în format fizic?

Ateliere gratuite de germană în format fizic se desfășoară la sediul nostru din Cluj-Napoca, strada I. C. Brătianu. 

În urma înscrierii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare. 

📝 Înscrieri

Participarea la un atelier gratuit de germană în Cluj-Napoca cu durata a 1,5 ore necesită să vă înscrieți.

Pentru înscriere, trebuie doar să selectați produsul dorit de la începutul paginii și, apoi, finalizați înscrierea prin completarea corectă a datelor participantului și a datelor de contact. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail. 

📊 Nu știți sigur care este nivelul de germană al copilului?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm puternic să participați la un atelier gratuit de germană, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii. 

De asemenea, dacă nu sunteți siguri de nivelul de limbă germană al copilului dumneavoastră, vă punem la dispoziție acest test gratuit. La finalul examinării, vă rugăm să ne trimiteți rezultatul testului pe adresa inscrieri@didacto.ro, iar în urma examinării rezultatelor, vom reveni pe e-mail cu recomandarea noastră.

Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?