Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Curs de Franceză în Cluj Gratuit – pentru Copii [Testează o Lecție]

curs de franceza in cluj gratuit

0lei

Înscrie-l pe cel mic la o lecție gratuită de franceză, în Cluj-Napoca:

Vârstă: 8 – 14 ani
Nivel lingvistic: A1 – A2
Calendar:

  • Nivel A1.1. – 9 februarie – 17:30 – 19:00
  • Nivel A1.2. – 14 februarie– 17:30 – 19:00
  • Nivel A2.1. – 13 februarie – 17:30 – 19:00

Durată: 1,5 ore / sesiune
Adresa: str. I. C. Brătianu, nr.27, Cluj-Napoca

✨TESTEAZĂ UN CURS GRATUIT DE FRANCEZĂ PENTRU COPII ÎN CLUJ-NAPOCA!

Doriți să testați un atelier gratuit de franceză în Cluj-Napoca înainte de a face o achiziție? Vă punem la dispoziție primul atelier gratuit de franceză pentru copii la sediul nostru din centrul Clujului, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

Vă puteți înscrie la un atelier demonstrativ gratuit în Cluj-Napoca, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.

woman-thinking

De ce recomandăm franceza alături de Didacto?

Cu ajutorul metodelor non-formale elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii franceze. Acest atelier gratuit de franceză pentru copii este conceput în vederea testării nivelului de franceză pe care elevii îl stăpânesc, punând accent pe dezvoltarea personală a acestora, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode de predare interactive. Cu ajutorul trainerilor noștri, învățarea limbii franceze este acum mai interactivă și plăcută!

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează acest Atelier gratuit de franceză?

Acest atelier introductiv de limba franceză este destinat elevilor din Cluj-Napoca cu vârste cuprinse între 8-14 ani.

Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 4 și maxim 12 cursanți, având vârsta și nivelul de franceză apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.

Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm acest atelier gratuit de franceză în Cluj-Napoca doar dacă se întrunește o grupă de minim 4 participanți înscriși.

Atât în cadrul atelierului gratuit de franceză, cât și în cadrul modulelor complete de ateliere conversaționale în format fizic, copiii își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.

Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii franceze.

Trainerii noștri au grijă să fie atenți la toate aceste detalii, urmărind îndeaproape evoluția fiecărui copil. Acest lucru se întâmplă întrucât credem în educația personalizată și încercăm să încurajăm fiecare copil să-și folosească abilitățile de comunicare la fiecare sesiune.

Împărțirea pe categorii de vârstă și structurarea atelierelor în funcție de dinamica grupului îi vor ajuta pe fiecare să se familiarizeze cu expresii și cuvinte noi în limba franceză, precum și să își fixeze informațiile pe care le cunosc deja!

👉 Când are loc cursul gratuit de franceză în Cluj-Napoca?

În perioada următoare va avea loc un atelier gratuit de limba franceză pentru copii în format fizic, nivel A1(A1.1 – A1.2), programul fiind structurat astfel:

  • 1 sesiune de limba franceză cu durata a 1,5 ore. 
    Pentru a afla data și intervalul orar a următoarei sesiuni vă rugăm să verificați meniul de la începutul acestei pagini. 

Participarea la atelierul gratuit de franceză se face în ordinea primul venit, primul servit. Fiecare sesiune demonstrativă din cadrul unui nivel de limbă este identică, fapt pentru care recomandăm înscrierea doar la una dintre sesiuni.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde are loc acest atelier gratuit de franceză în format fizic?

Ateliere gratuite de franceză în format fizic se desfășoară la sediul nostru din Cluj-Napoca, strada I. C. Brătianu. 

În urma înscrierii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare. 

📝 Înscrieri

Participarea la un atelier gratuit de franceză în Cluj-Napoca cu durata a 1,5 ore necesită să vă înscrieți.

Pentru înscriere, trebuie doar să selectați produsul dorit de la începutul paginii și, apoi, finalizați înscrierea prin completarea corectă a datelor participantului și a datelor de contact. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail. 

📊 Nu știți sigur care este nivelul de franceză al copilului?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm puternic să participați la un atelier gratuit de franceză, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii. 

De asemenea, dacă nu sunteți siguri de nivelul de limbă franceză al copilului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziție și acest test de încadrare astfel încât să putem afla nivelul exact care i se potrivește copilului. Vă rugăm să ne trimiteți dovada rezultatului pe email la contact@didacto.ro. 

Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?