Ateliere conversaționale pentru copii

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru copilul tău este să îi creezi un mediu în care acesta are posbilitatea de a-și dezvolta și dobândi o serie de aptitudini și competențe care îi vor fi utile toată viața. Dobândirea și dezvoltarea competențelor lingivistice vor contribui la performanța școlară, la obținerea de burse educaționale și facilitează accesul la o educație de calitate. 

Astfel, venim în ajutorul tău și îți oferim cel mai bun mijloc de îmbunătățire a competențelor lingvistice și anume participarea la ateliere conversaționale. Participă la un atelier conversațional gratuit cu copilul tău și convinge-te de faptul că e cea mai bună alegere și cel mai necesar sprijin al tău. Descoperă în continuare ce presupune fiecare atelier conversațional.

Ateliere conversaționale de limba germană

Cea mai bună investiție este educația!

 Atelierul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani și care au un nivel lingvistic intermediar – avansat (B1+).

Atelierul este susținut de un vorbitor nativ de germană, astfel copiii au oportunitatea de a-și dezvolta vocabularul, de a asimila o pronunție cât mai apropiată de vorbirea nativă, precum și cunoașterea unei culturi noi.

Un atelier conversațional se desfășoară online și durează 1,5 h, timp în care copilul tău devine cea mai bună versiune a sa.

În cadrul atelierului gratuit se testează aspecte precum nivelul lingvistic, stilul de învățare, nevoile copiilor și dinamica grupului.

Ateliere conversaționale de limba franceză

Cele mai bune investiții sunt cele pe care le facem în copiii noștri!

 

Atelierul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani și careu au un nivel lingvistic de începător, cel puțin (A1+).

Atelierele sunt suținute de traineri care au o experiență vastă în predarea limbii franceze, în special copiilor. Atelierele sunt structurate în funcție de dinamica grupului și categorieie de vârstă, cu scopul de a oferie o educație cât mai personalizată.

 În cadrul atelierului gratuit se testează aspecte precum nivelul lingvistic, stilul de învățare, nevoile copiilor și dinamica grupului.

RESURSE GRATUITE ÎN LIMBA GERMANĂ

Am pregătit pentru voi o serie de materiale educaționale gratuite sub formă de lecții video, articole, precum și interviuri cu profesorii Didacto, pentru a-i cunoaște mai bine pe viitori profesori ai copilului dumneavoastră. 

Mai mult, poți deveni Ambasadorul nostru, promovează serviciile noastre educaționale prin distribuirea unui link care ti se genereaza la înregistrarea pe www.didacto.ro și la fiecare copil înscris prin acest link veți fi remunerat.

Lecții Video

Îți punem la dispoziție o serie de lecții video pentru ca învățarea limbii germane să fie mai ușoară și distractivă pentru copii

Articole & Blog

Descoperă o serie de mijloace prin care poți contribui la dezvoltarea personală și profesională a copilului tău

Echipa

Hai să îi cunoști mai bine pe trainerii noștri. Află cum au ajuns să învețe germana și ce experiență au în lucru cu copiii.

Ambasadoriat

Promovează educația și câștigă bani în același timp. Descoperă mai multe despre program la secțiunea dedicată