Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Ateliere conversaționale pentru copii în Cluj-Napoca (3 ateliere fizice de germană și franceză)

ateliere conversaționale special dedicate pentru copii

Ce vei regăsi în articol:

În cei peste 12 ani de activitate, echipa Didacto s-a dedicat complet misiunii de a le oferi copiilor și tinerilor o educație lingvistică de calitate, atât la nivel local, cât și la nivel național și internațional. Organizând în format online ateliere conversaționale pentru copii în Cluj-Napoca, dar și în restul țării, am construit o comunitate formată din peste 33.000 copii și tineri, alături de care am reușit să creștem și să ne dezvoltăm, formându-ne o nouă perspectivă asupra sistemului educațional din România.

Atât noi, cât și participanții la activitățile noastre, ne-am bucurat din plin de avantajele educației online, reușind să contribuim la schimbarea paradigmei tradiționale asupra metodelor de predare și învățare. Cu toate acestea, din dorința de a fi mai aproape de învățăceii noștri și de a încuraja socializarea veritabilă între cei mici, dar și de a ne plia pe dorințele părinților, am decis să lansăm o nouă activitate: ateliere conversaționale pentru copii, de germană și franceză, desfășurate în format fizic, în noua noastră locație.

Ateliere conversaționale pentru copii în Cluj-Napoca (3 ateliere fizice de germană și franceză) 1

La o vârstă fragedă, procesul de învățare este profund înrădăcinat în experiențele senzoriale, componenta vizuală și cea auditivă având un rol semnificativ în atingerea obiectivelor educaționale și personale. Învățarea cu succes a unei limbi străine depinde, în mare măsură, de interacțiunea cu persoanele din jur și de exersarea prin conversație a cunoștințelor dobândite la nivel teoretic. Pronunția, ordonarea ideilor în timpul unui dialog și fluența în vorbire reprezintă componente cheie ale educației lingvistice a celor mici, asigurând obținerea unor rezultate de durată.

Pentru a vă ajuta să le oferiți celor mici o formare lingvistică completă, atelierele noastre de germană și franceză desfășurate în format fizic au fost create pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Nivelul lingvistic al acestor ateliere conversaționale pentru copii este de începător (A1) sau intermediar (A2 – B1) pentru limba germană și de începător (A1) pentru limba franceză. Potrivirea copilului dumneavoastră cu nivelul de limbă al atelierelor reprezintă un factor important în procesul educațional, motiv pentru care suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită.

Ateliere conversaționale pentru copii în Cluj-Napoca (3 ateliere fizice de germană și franceză) 2

Deoarece recunoaștem importanța metodelor non-formale de predare în educația lingvistică a celor mici, cele două ateliere conversaționale pentru copii pun accent pe învățarea într-un mod cât mai plăcut și interactiv, prin aplicarea celor mai moderne paradigme educaționale.  În sediul nostru aflat în centrul orașului, pe strada I.C. Brătianu, numărul 27, ne dorim să creăm un mediu sigur și prietenos, în cadrul căruia creativitatea și libera exprimare să fie încurajate.

Pentru a ne asigura că întreaga gamă de ateliere conversaționale pentru copii pe care le oferim atinge cele mai înalte cote ale eficienței, grupele de studiu sunt restrânse, fiind alcătuite din minim 7 și maxim 10 participanți aflați la același nivel lingvistic. Astfel, fiecare copil are ocazia să intervină în cadrul lecțiilor, să participe în dezbateri educative cu colegii și să se bucure de atenția cuvenită din partea profesorului. Totodată, un număr limitat de participanți contribuie la formarea unui cadru mai confortabil pentru cei mici, care le poate oferi încrederea de care au nevoie.

Cele două ateliere conversaționale pentru copii doresc să asigure un parcurs educațional profund, dar și rapid, ajutându-i pe cei mici să-și însușească un pachet vast de cunoștințe lingvistice într-un timp relativ scurt. Fiecare atelier presupune parcurgerea unui modul de 10 lecții într-o perioadă de aproximativ 5 săptămâni. Așadar, cei mici vor participa la 2 întâlniri săptămânale, de câte 1 oră și jumătate, având un ritm de învățare constant pe parcursul modulului. Această consecvență are o importanță deosebită în procesul educațional, asigurând rapiditate și eficiență în atingerea obiectivelor lingvistice individuale și de grup.

Ateliere conversaționale pentru copii în Cluj-Napoca (3 ateliere fizice de germană și franceză) 3

Înainte de a vă înscrie copilul la una dintre activitățile educative din portofoliul Didacto, este foarte important să cunoașteți nivelul lingvistic al copilului dumneavoastră. Cea mai eficientă variantă de evaluare a nivelului de limbă este reprezentată de participarea gratuită la unul dintre cele două ateliere conversaționale pentru copii, în cadrul căruia unul din trainerii noștri poate formula o recomandare. De asemenea, pentru a obține o încadrare cât mai precisă, vă încurajăm să completați testul de încadrare gratuit pe care vi-l punem la dispoziție și să ne trimiteți rezultatele pe adresa de email contact@didacto.ro.

Înscrierea la toate activitățile Didacto, inclusiv gama de ateliere conversaționale pentru copii, se realizează simplu și rapid pe site-ul nostru, în secțiunea corespunzătoare variantei de învățare a unei limbi străine alese. Pentru înscriere, trebuie să selectați nivelul lingvistic al copilului dumneavoastră și pachetul de lecții dorit. În cazul atelierelor desfășurate în format fizic, singurul pachet disponibil este cel de 10 sesiuni, la prețul de 700 de lei. În ceea ce privește perioada de desfășurare a sesiunilor, atelierul de germană pentru începători se va desfășura între 16 noiembrie și 21 decembrie 2022, iar cel pentru intermediari între 17 noiembrie și 20 decembrie 2022. Atelierul de franceză pentru începători va avea loc între 16 noiembrie și 16 decembrie 2022.

Concluzii

Într-o perioadă în care metodele de predare și învățare au cunoscut un proces de diversificare mai intens ca oricând, alegerea variantelor potrivite pentru obiectivele educaționale individuale are o importanță deosebită. Activități precum ateliere conversaționale pentru copii, desfășurate în format fizic reprezintă o completare firească a activităților educative online, întregind educația lingvistică a copiilor și aducând avantaje precum socializarea veritabilă între participanți și un proces mai profund de motivare și feedback.

Echipa Didacto este deosebit de încântată să vă ofere posibilitatea de a completa abilitățile și cunoștințele lingvistice ale celor mici prin participarea la ateliere conversaționale pentru copii. Întrucât ne dorim să luați decizia potrivită în ceea ce privește parcursul educațional al copilului dumneavoastră, vă încurajăm să-l înscrieți la atelierele noastre conversaționale demonstrative gratuite de limba germană și franceză, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, dar și pentru a descoperi dinamica de grup și metodele de predare utilizate.

Iar dacă nu ești din Cluj-Napoca, te anunțăm că avem o ofertă variată de cursuri și ateliere conversaționale pentru copii în format online, pentru ca cei mici să aibă acces la educație de calitate de oriunde s-ar afla. Hai pe didacto.ro pentru a afla cum te putem ajuta să investești în viitorul copilului tău!

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?