Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Atelier gratuit de norvegiană

invata limba norvegiana in format online

0lei

Vârstă: 8 – 14 ani
Nivel lingvistic: Începător A1
Calendar
:
Nivel A1: Sâmbătă, 21 Ianuarie, în intervalul orar 11:00 – 12:30
Preț: 0 lei (gratuit)
Durată: 1,5 ore / sesiune

✨TESTEAZĂ UN ATELIER GRATUIT DE NORVEGIANĂ PENTRU COPII!

Doriți să testați un atelier gratuit de norvegiană înainte de a face o achiziție? Vă punem la dispoziție primul atelier gratuit de norvegiană pentru copii, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru! Vă puteți înscrie la un atelier demonstrativ gratuit, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.

woman-thinking

De ce recomandăm norvegiană alături de Didacto?

Cu ajutorul metodelor non-formale elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii norvegiene. Acest atelier gratuit de norvegiană pentru copii este conceput în vederea testării nivelului de norvegiană pe care elevii îl stăpânesc, punând accent pe dezvoltarea personală a acestora, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode de predare interactive. Cu ajutorul trainerilor noștri, învățarea limbii norvegiene este acum mai interactivă și plăcută!

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează acest Atelier gratuit de norvegiană?

Acest atelier introductiv de limba norvegiană este destinat elevilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani.
Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 4 și maxim 12 cursanți, având vârsta și nivelul de norvegiană apropiate, pentru a avea o experiență educațională cât mai plăcută și utilă.
Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul să organizăm acest atelier gratuit de norvegiană doar dacă se întrunește o grupă de minim 4 participanți înscriși.

Atât în cadrul atelierului gratuit de norvegiană, cât și în cadrul modulelor complete de ateliere conversaționale, copiii își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate. Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii norvegiene.

Trainerii noștri au grijă să fie atenți la toate aceste detalii, urmărind îndeaproape evoluția fiecărui copil. Acest lucru se întâmplă întrucât credem în educația personalizată și încercăm să încurajăm fiecare copil să-și folosească abilitățile de comunicare la fiecare sesiune.

Împărțirea pe categorii de vârstă și structurarea atelierelor în funcție de dinamica grupului îi vor ajuta pe fiecare să se familiarizeze cu expresii și cuvinte noi în limba norvegiană, precum și să își fixeze informațiile pe care le cunosc deja!

🕒 Când are loc atelierul gratuit de norvegiană?

În data de 7 Ianuarie, interval orar 11:00-12:30 va avea loc un atelier gratuit de limba norvegiană pentru copii, nivel A1(A1.1 – A1.2), programul fiind structurat astfel:

  • 1 sesiune de limba norvegiană cu durata a 1,5 ore
    Pentru a afla data și intervalul orar ale următoarelor sesiuni vă rugăm să verificați meniul de la începutul acestei pagini. 

Participarea la atelierul gratuit de norvegiană se face în ordinea primul venit, primul servit. Fiecare sesiune demonstrativă din cadrul unui nivel de limbă este identică, fapt pentru care recomandăm înscrierea doar la una dintre sesiuni.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative. Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde are loc acest curs gratuit de norvegiană?

Atât acest curs gratuit de norvegiană, cât și cel cu plată, se vor desfășura exclusiv ONLINE.


În urma înscrierii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

📝 Înscrieri

Participarea la un atelier gratuit de norvegiană cu durata a 1,5 ore necesită să vă înscrieți.
Pentru înscriere, trebuie doar să selectați produsul dorit de la începutul paginii și, apoi, finalizați înscrierea prin completarea corectă a datelor participantului și a datelor de contact. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail.

📊 Nu știți sigur care este nivelul de norvegiană al copilului?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm puternic să participați la un atelier gratuit de norvegiană, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii.

Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT. În plus, dacă vă interesează să parcurgeți un program complet de învățare a limbii norvegiene pentru copii, de nivel lingvistic începător, punând accent pe competențele conversaționale, puteți parcurge toate informațiile pe pagina dedicată modului complet de atelier conversațional.
Share This :

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?