Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Atelier Gratuit de Germană cu Nativ, Online [Atelier Conversațional]

Atelier 100% gratuit de germană in mediul online pentru copii

0lei

Calendar Semestrul I: 30 Septembrie 2023 – 27 Ianuarie 2024
Calendar Semestrul II: 10 Februarie 2024 – 16 Iunie 2024
Vârstă: 8 – 14 ani
Nivel lingvistic: mediu – avansat
Program săptămânal: în fiecare Sâmbătă, interval orar 11:30-13:00
Durată: 1,5 ore

De ce limba germană alături de Didacto?

Testează experiența Didacto, înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit. Află dacă i se potrivește nivelul lingvistic, dinamica de grup, trainerul, metodele interactive de învățare.

✨ Testează un atelier gratuit de germană cu profesor nativ

Doriți să testați atelierele de germană cu profesor nativ, înainte de a face o achiziție? Vă punem la dispoziție primul atelier gratuit de germană alături de un profesor nativ.

Acest atelier gratuit de germană este conceput în vederea testării nivelului de germană pe care elevii îl stăpânesc, punând accent pe dezvoltarea personală a acestora, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează acest Atelier gratuit de germană cu nativ?

Atelierul introductiv de germană este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani, care au un nivel lingvistic intermediar – avansat(B1+). În urma atelierului, elevii vor fi împărțiți în grupe pe categorii de vârstă și nivel lingvistic.

O grupă este formată din minim 6 și maxim 12 cursanți.

🕒 Când are loc atelierul gratuit de germană cu nativ?

Un atelier gratuit de germană cu nativ durează 1,5 h, toate atelierele sunt identice, de aceea, vă recomandăm să vă înscrieți doar la un atelier. Programul următoarelor sesiuni de ateliere gratuite de limba germană este următorul:

Nivel Mediu – Avansat, cu profesor nativ:

– Sâmbătă, 10 Februarie, interval orar 11:30-13:00

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Echipa Didacto are o experiență de peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri centrate pe educația non-formală, cu scopul de a desfășura activități educaționale calitative.

Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde are loc acest atelier gratuit de germană?

Toate activitățile se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE.

În urma înscrierii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare, cu 1-2 zile înainte de desfășurarea sesiunii pentru care s-a făcut înscrierea.

📝 Înscrieri

Participarea la un atelier gratuit de germană cu durata a 1,5 ore este GRATUITĂ.

Pentru înscriere, trebuie doar să selectați produsul dorit de la începutul paginii și, apoi, finalizați înscrierea prin completarea corectă a datelor participantului și a datelor de contact. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail.

📊 Nu știți sigur ce nivel de germană aveți?

Vă punem la dispoziție următoarele posibilități:

1. Participați la un curs gratuit de germană, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii.

2.Vă punem la dispoziție acest test gratuit, la finalul examinării, vă rugăm să ne trimiteți rezultatul testului pe adresa inscrieri@didacto.ro, iar în urma examinării rezultatelor, vom reveni pe e-mail cu recomandarea noastră.

 

🧾 Care este diferența dintre Curs și Atelier Conversațional?

Diferențele dintre programele educaționale Didacto le puteți vizualiza accesând documentul care prezintă comparația Curs vs. Atelier. Dar vă prezentăm cele mai importante diferențe dintre cele 3 programe educaționale:

Curs de limba germană – grupă de 4-8 copii – se adresează participanților de nivel lingvistic începător (A1.1/A1.2/A2.1/A2.2), grupele fiind formate din minim 5 – maxim 8 copii,

Curs de limba germană – grupă restrânsă de 2-3 copii – se adresează participanților de nivel lingvistic începător (A1.1), grupele fiind formate din minim 2 – maxim 3 copii,

Atelier conversațional de germană – se adresează participanților de nivel lingvistic intermediar – avansat (B1+), grupele fiind formate din minim 5 – maxim 8 copii.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT. În plus, dacă vă interesează să parcurgeți un program complet de învățare a limbii germane pentru copii, de nivel lingvistic mediu-avansat, punând accent pe competențele conversaționale, puteți parcurge toate informațiile pe pagina dedicată modului complet de atelier conversațional.

Vă așteptăm la cursurile de germană pentru copii, ne vedem online! 🙂 De asemenea, vara și iarna ne vedem și în mediul offline – la tabere de zi și tabere cu cazare, în județul Cluj sau în București – toate detaliile pe pagina dedicată taberelor Didacto.
Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?