Tel: +40 752 822 373

Cel mic e pe Lista Moșului, hai să-i iei cadoul!
Reduceri de până la 1000 de lei la cursuri, active:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Atelier de Spaniola pentru Copii

Atelier de Spaniola pentru Copii 1

0lei530lei

Vârstă: 8 – 14 ani
Participanți/grupă: 5 – 8 participanți
Durata sesiune: 1,5 h / sesiune
Calendar 2023: 3 Mai 2023 – 7 Iunie 2023
Achiziție minimă: 10 sesiuni de spaniolă
Program săptămânal: zilele și intervalul orar urmează să fie anunțate

 

incredere foarte mare

În cadrul atelierelor conversaționale de spaniolă pentru copii, cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii spaniole. Aceste ateliere online sunt concepute punând accent pe dezvoltarea competențelor de conversație, dar și pe dezvoltarea personală a tinerilor participanți, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

📅 🕒
Calendarul Atelierului

Structura atelierului – 2023:
– numărul de sesiuni: 2 sesiuni / săptămână, 
– durata sesiunii: 1 oră și jumătate
– durata atelierului:  ianuarie 2023 – iunie 2023
– în total: 36 sesiuni, însumând 54 ore de limba spaniolă.

Continuarea atelierului de spaniolă la următorul nivel lingvistic poate însemna schimbarea trainerului, în funcție de perioada de desfășurare.

Nr. participați per grupă: 5 – 8 cursanți
Perioada: 3 Mai 2023 – 7 Iunie 2023
Program atelier: urmează să fie anuțat
Trainer: urmează să fie anuțat

✨ TESTEAZĂ GRATUIT ACESTE ATELIERE DE SPANIOLĂ! ✨

Vreți să aflați dacă acest program este potrivit pentru copilul dumneavoastră?  Puteți să testați atelierele de spaniolă pentru copii, înainte de a face o achiziție! Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

Vă puteți înscrie la un atelier gratuit de spaniolă pentru copii, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.
Toate detaliile pe site, pe pagina dedicată: CLICK AICI.

Iar toate detaliile despre programul complet de ateliere conversaționale de limba spaniolă pentru copii, le prezentăm în continuare.

💬 Ce părere au absolvenții cursurilor Didacto?

Metodele interactive și non-formale, precum și atenția dedicată și răbdarea trainerilor Didacto s-au numărat între aspectele pozitive remarcate și apreciate de către cursanții noștri dragi.
Haideți să urmărim împreună impresiile unor tineri participanți – doar o parte dintre cei peste 80 de absolvenți ai cursurilor Didacto în anul 2021!

zambete pe fetele copiilor

👍 De ce limba spaniolă pentru copii?

Inițial, programele educaționale Didacto au început din dorința de a-i ajuta pe cât mai mulți copii să-și însușească cât mai ușor limba germană și franceză. De-a lungul timpului, mulți părinți ne-au întrebat dacă nu desfășurăm și activități în alte limbi străine – remarcându-se astfel un mare interes pentru limba spaniolă. În sfârșit, a sosit și acest moment în care deschidem porțile unei noi activități: Atelierele Conversaționale de Limba Spaniolă pentru copii. 

👍 De ce recomandăm învățarea limbii spaniolă alături de echipa Didacto?

Metodele de învățare non-formală și răbdarea sunt deseori cei mai buni aliați atunci când un copil pornește la drum în fascinanta călătorie a multilingvismului. Cu un program personalizat și grupe mici care permit o comunicare mai ușoară (minim 5, maxim 8 copii per grupă), creăm o atmosferă cât mai plăcută pentru tinerii participanți, care să faciliteze învățarea într-un mod cât mai plăcut și interactiv.

Credem în puterea multilingvismului și a medierii interculturale și dorim să îi ajutăm pe copii să învețe limba spaniolă într-un mod cât mai plăcut, întrucât cunoașterea ei poate deschide mai târziu acestora numeroase oportunități.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează aceste ateliere conversaționale de spaniolă?

Atelierele conversaționale de spaniolă pentru copii sunt destinate elevilor între 8-14 ani, având un nivel începător de limba spaniolă și au loc doar ONLINE. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 5 și maxim 8 cursanți, având un nivel apropiat lingvistic și de vârstă.

Atât în atelierul gratuit de spaniolă, cât și în cel cu plată, aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.
Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii spaniole. 

🕒Când are loc atelierul de spaniolă pentru copii?

Grupă nouă între ianuarie 2023 – iunie 2023:

Nivel A1 (A1.1 și A1.2) zilele și intervalul orar urmează să fie anunțate, vor avea loc ateliere conversaționale de spaniolă pentru copii (2 sesiuni/săptămână, fiecare cu durata a 1,5 ore.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde au loc atelierele de spaniolă pentru copii?

Atelierele conversaționale de spaniolă pentru copii au loc exclusiv ONLINE. 

În urma înscrierii la atelierele de spaniolă pentru copii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

💳 Cât costă participarea la atelierele de spaniolă pentru copii?

Participarea la atelier are loc pe parcursul a 1 sau 2 sesiuni/săptămână, 1h30/sesiune.

COSTUL UNEI SESIUNI ÎN CADRUL ATELIERULUI DE SPANIOLĂ ESTE DE 53 lei.

Modalități de plată: cu cardul, selectând produsul dorit din dreapta paginii, astfel:

  • Selectând nivelul, prețul (în funcție de numărul de sesiuni pe săptămână la care vă înscrieți) și programul dorit (1 sau 2 sesiuni pe săptămână) 
    *
    dacă se optează pentru înscrierea la 1 sesiune/săptămână veți putea opta pentru o singură zi dintre cele două pe tot parcursul modulului.


În prețul atelierului sunt incluse: 

  1. Materialele necesare predării,
  2. Evaluare personalizată a evoluției fiecărui copil – transmisă în scris părintelui pe parcursul modulului,
  3. Grup de WhatsApp al părinților cu trainerul grupei,
  4. Fișa de vocabular de la finalul fiecărei sesiuni de atelier,
  5. Înregistrare video a fiecărei sesiuni de atelier. 

📝 Înscrieri

Pentru înscriere, selectați produsul  la începutul paginii și apoi finalizați înscrierea prin completarea formularului de pe site și achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi apoi pe e-mail.

📊 Nu știți sigur care este nivelul de spaniolă al copilului?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm să participați la un atelier gratuit de spaniolă, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii.

Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Vă așteptăm la atelierele de spaniolă pentru copii! 🙂

De Crăciun, cei mici nu rămân fără cadou!

Înscrie-te pe lista lui Moș Crăciun și câștigi:
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?