Tel: +40 752 822 373
Didacto - logo principal

Atelier conversațional de germană cu nativ

Atelier de germană

477lei804lei

La plata unui abonament de jumătate de modul beneficiați de o reducere de 150 lei până la data de 30 Ianuarie
Vârstă: 8 – 14 ani
Participanți / grupă: 5 – 8 participanți
Durată sesiune: 1,5 h / sesiune
Calendar Semestrul I
: 1 Februarie – 7 Iunie
Achiziție minimă: 9 sesiuni de limba germană
Program săptămânal: în fiecare Luni și Miercuri, interval orar 17:00-18:30

În cadrul atelierelor conversaționale de limba germană pentru copii, cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane. Aceste ateliere online sunt concepute punând accent pe dezvoltarea competențelor de conversație, dar și pe dezvoltarea personală a tinerilor participanți, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

✨TESTEAZĂ GRATUIT ACESTE ATELIERE!

Vreți să aflați cu siguranță care este cel mai potrivit program pentru copilul dumneavoastră? Puteți să testați atelierele de germană pentru copii, înainte de a face o achiziție! Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

Vă puteți înscrie la un atelier introductiv gratuit, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.
Toate detaliile pe site, pe pagina dedicată: CLICK AICI.

Iar toate detaliile despre programul complet de ateliere conversaționale de limba germană pentru copii, le prezentăm în continuare.

woman-thinking

De ce limba germană alături de Didacto?

Testează experiența Didacto, înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit. Află dacă i se potrivește nivelul lingvistic, dinamica de grup, trainerul, metodele interactive de învățare.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează aceste ateliere conversaționale de germană cu nativ pentru copii?

Atelierele conversaționale de germană cu nativ pentru copii sunt destinate elevilor între 8-14 ani, având un nivel mediu sau avansat de limba germană și au loc online. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 4 și maxim 8 cursanți, având un nivel apropiat lingvistic și de vârstă.

Atât în atelierul gratuit de germană cât și în cele din cadrul modulelor noastre cu taxă de germană cu nativ pentru copii, aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.
Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii germane.

🕒 Când au loc atelierele de germană pentru elevi?

Grupă nouă 
În perioada 18 Ianuarie – 7 Iunie, pe parcursul a 36 sesiuni, vor avea loc ateliere de germană pentru copii (2 sesiuni/săptămână, fiecare cu durata a 1,5 ore), în fiecare Luni și Miercuri, în intervalul orar 17:00-18:30.

Perioada 18 Ianuarie – 7 Iunie

36 sesiuni de germană

Rezervarea unui loc se face prin achiziționarea unui abonament cu durata de minim 9 sesiuni de limba germană.
Atelierele vor fi susținute exclusiv în limba germană de către un vorbitor nativ de limba germană.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

Pentru mai multe informații cu privire la profesorul vorbitor nativ de germană susținute de Trainer Alexandra Limbart, vă invităm să citiți interviul dedicat de pe Blogul Didacto.

🏠 Unde au loc atelierele?

Toate atelierele se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE.
În urma înscrierii la atelierele de germană pentru copii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

💳 Cât costă participarea la atelierele de germană?

Participarea la ateliere are loc pe parcursul a minim 9 sesiuni (câte 2 sesiuni / săptămână, fiecare cu durata a 1,5 ore) și presupune achitarea unei taxe de participare care va fi împărțită în tranșe (a câte 9 sesiuni de germană / tranșă), la achiziționare fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării atelierelor.

COSTUL UNEI SESIUNI ÎN CADRUL ATELIERULUI DE GERMANĂ CU NATIV ESTE DE 53 lei.

Modalități de plată: cu cardul, selectând produsul dorit din dreapta paginii, astfel:

  • Abonament semestrial de 36 sesiuni a câte 1.5 ore de germană / sesiune este în valoare de 1904 lei. Doar astfel locul copilului dumneavoastră este asigurat pe durata întregului semestru.
  • Abonament lunar de 18 sesiuni a câte 1,5 ore de germană / sesiune în valoare de 953 lei, valabil pentru perioada Ianuarie – Iunie, nivel mediu-avansat, cu profesor nativ. 
  • Abonament lunar de 9 sesiuni a câte 1,5 ore de germanâ / sesiune în valoare de 477 lei,   valabil pentru perioada Ianuarie – Iunie, nivel mediu-avansat, cu profesor nativ. 
 
Preț promoțional de 1608 lei (1904LEI) la plata integrală a unui abonament semestrial de 36 sesiuni până în data de 09.01.2023.
Preț promoțional de 804 lei 
(953) la plata a jumătate de modul semestrial de 18 sesiuni până în data de 09.01.2023.
 
Înainte de achiziție, vă rugăm să consultați politica de anulare a serviciilor în Termeni și Condiții.

📝 Înscrieri

Pentru înscriere, selectați produsul dorit la începutul paginii și apoi finalizați înscrierea prin completarea formularului de pe site și achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare pentru participare le veți primi pe e-mail.

📊 Nu știți sigur ce nivel de germană aveți?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm puternic să participați la un atelier gratuit de germană, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii. De asemenea, în vederea obținerii unei încadrări cât mai precise privind nivelul de limbă al copilului, vă rugăm să accesați următorul test de încadrare gratuit, urmând ca rezultatele să ni le trimiteți pe adresa de email contact@didacto.ro.
Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Fie că vorbim de un curs de limba germană, un atelier conversațional de limba germană, sau chiar de participarea la una dintre taberele pe care le punem la dispoziție, pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

🧾 Care este diferența dintre Curs și Atelier Conversațional?

Nu ați înțeles încă diferența dintre Cursurile și Atelierele Conversaționale de limba germană oferite de Didacto? Nu vă faceți griji! Am pregătit o explicație sumară despre diferența dintre cele două activități, prin comparație. Cea mai importantă diferență dintre cele 2 tipuri de programe educaționale este nivelul lingvistic:

Cursurile de germană

se adresează participanților de nivel lingvistic începător (A1.1, A1.2, A2.1).

Atelierele de germană

se adresează participanților de nivel lingvistic intermediar – avansat (B1+).

Astfel, veți putea vedea ce i se potrivește copilului dumneavoastră și veți putea face alegerea corectă, înainte de a-l înscrie la activitatea de limba germană corespunzătoare. Puteți vizualiza documentul AICI.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Vă așteptăm la atelierele de germană pentru copii, ne vedem online! 🙂 De asemenea, vara și iarna ne vedem și în mediul offline – la tabere de zi și tabere cu cazare, în județul Cluj – toate detaliile AICI.
Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare despre produsul: Atelier conversațional de germană cu nativ?