Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Atelier Conversațional de Germană cu Nativ, Online

Atelier Conversațional de Germană cu Nativ, Online 1

825lei1.650lei

Calendar Semestrul I: 30 Septembrie 2023 – 27 Ianuarie 2024
Calendar Semestrul II: 10 Februarie 2024 – 16 Iunie 2024
Durată: 1,5 h / 1 sesiune / săptămână
Program săptămânal: în fiecare Sâmbătă, interval orar 11:30-13:00
Achiziție minimă: 15 sesiuni de limba germană (min. 1 semestru)

Testează Gratuit Atelierul de Germană

În cadrul atelierelor conversaționale de limba germană pentru copii, cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii germane. Aceste ateliere online sunt concepute punând accent pe dezvoltarea competențelor de conversație, dar și pe dezvoltarea personală a tinerilor participanți, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

✨TESTEAZĂ GRATUIT ACESTE ATELIERE!

Vreți să aflați cu siguranță care este cel mai potrivit program pentru copilul dumneavoastră? Puteți să testați atelierele de germană pentru copii, înainte de a face o achiziție! Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

Vă puteți înscrie la un atelier introductiv gratuit, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.
Pentru înscriere, alegeți produsul Testează o sesiune – gratuit – de la începutul acestei pagini.

Iar toate detaliile despre programul complet de ateliere conversaționale de limba germană pentru copii, le prezentăm în continuare.

woman-thinking

De ce limba germană alături de Didacto?

Testează experiența Didacto, înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit. Află dacă i se potrivește nivelul lingvistic, dinamica de grup, trainerul, metodele interactive de învățare.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează aceste ateliere conversaționale de germană cu nativ pentru copii?

Atelierele conversaționale de germană cu nativ pentru copii sunt destinate elevilor între 8-14 ani, având un nivel mediu de limba germană și au loc online. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 5 și maxim 8 cursanți, având un nivel apropiat lingvistic și de vârstă.

Atât în atelierul gratuit de germană cu nativ cât și în cele din cadrul modului cu taxă de germană cu nativ, aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.
Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii germane.

🕒 Când au loc atelierele de germană pentru elevi?

Calendar Semestrul I: 23 Septembrie 2023 – 20 Ianuarie 2024
Pe parcursul a 15 sesiuni vor avea loc atelierele conversaționale cu nativ. Fiecare sesiune va avea durata de 90 de minute – cu desfășurare Sâmbăta, interval orar 11:30-13:00. 
Zile libere: vacanță în perioada 18 Decembrie 2023 – 7 Ianuarie 2024.


Calendar Semestrul II: 27 Ianuarie 2024 – 8 Iunie 2024
Pe parcursul a 15 sesiuni vor avea loc atelierele conversaționale cu nativ. Fiecare sesiune va avea durata de 90 de minute – cu desfășurare Sâmbăta, interval orar 11:30-13:00. 
Zile libere: urmează să fie anunțate.

Atelierele vor fi susținute exclusiv în limba germană de către un vorbitor nativ de limba germană.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

Pentru mai multe informații cu privire la profesorul vorbitor nativ de germană susținute de Trainer Alexandra Limbart, vă invităm să citiți interviul dedicat de pe Blogul Didacto.

🏠 Unde au loc atelierele?

Toate atelierele se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE.
În urma înscrierii la atelierele de germană pentru copii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

💳 Cât costă participarea la atelierele de germană?

Participarea la ateliere are loc pe parcursul a minim 15 sesiuni (câte 1 sesiune/ săptămână, fiecare cu durata a 1,5 ore) și presupune achitarea unei taxe de participare semestrială, la achiziționare fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării atelierelor.

COSTUL UNEI SESIUNI ÎN CADRUL ATELIERULUI DE GERMANĂ CU NATIV ESTE DE 55 lei.

Modalități de plată: cu cardul, selectând produsul dorit din dreapta paginii, astfel:

  • Abonament anual de 30 sesiuni a câte 1.5 ore de germană / sesiune este în valoare de 1650 lei. Doar astfel locul copilului dumneavoastră este asigurat pe durata întregului an școlar 2023-2024.
  • Abonament semestrial de 15 sesiuni a câte 1,5 ore de germană / sesiune în valoare de 825 lei, valabil pentru perioada Septembrie 2023 – Ianuarie 2024, nivel intermediar A2.2-B1.2, cu profesor nativ.
 
Înainte de achiziție, vă rugăm să consultați politica de anulare a serviciilor în Termeni și Condiții.

📝 Înscrieri

Pentru înscriere, selectați produsul dorit la începutul paginii și apoi finalizați înscrierea prin completarea formularului de pe site și achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare pentru participare le veți primi pe e-mail.

📊 Nu știți sigur ce nivel de germană aveți?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm puternic să participați la un atelier gratuit de germană, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii. De asemenea, în vederea obținerii unei încadrări cât mai precise privind nivelul de limbă al copilului, vă rugăm să accesați următorul test de încadrare gratuit, urmând ca rezultatele (printscreen) să ni le trimiteți pe adresa de email contact@didacto.ro.
Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Fie că vorbim de un curs de limba germană, un atelier conversațional de limba germană, sau chiar de participarea la una dintre taberele pe care le punem la dispoziție, pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

🧾 Care este diferența dintre Curs și Atelier Conversațional?

Nu ați înțeles încă diferența dintre Cursurile și Atelierele Conversaționale de limba germană oferite de Didacto? Nu vă faceți griji! Am pregătit o explicație sumară despre diferența dintre cele două activități, prin comparație. Cea mai importantă diferență dintre cele 2 tipuri de programe educaționale este nivelul lingvistic:

Cursurile de germană

se adresează participanților de nivel lingvistic începător-intermediar (A1.1-B2.1), învățare după programă

Atelierele de germană

se adresează participanților cu nivel lingvistic intermediar (A2.2-B1.2), cu accent pe Conversație

Astfel, veți putea vedea ce i se potrivește copilului dumneavoastră și veți putea face alegerea corectă, înainte de a-l înscrie la activitatea de limba germană corespunzătoare. Puteți vizualiza documentul AICI.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Vă așteptăm la atelierele de germană pentru copii, ne vedem online! 🙂 De asemenea, vara și iarna ne vedem și în mediul offline – la tabere de zi și tabere cu cazare, în județul Cluj – toate detaliile AICI.
Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?