Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Atelier Conversațional de Franceză pentru Copii, Online

Atelier Conversațional de Franceză pentru Copii, Online 1

825lei1.650lei

Calendar Semestrul I: 23 Septembrie 2023 – 20 Ianuarie 2024
Calendar Semestrul II: 27 Ianuarie 2024 – 8 Iunie 2024
Durată: 1,5 h / 1 sesiune / săptămână
Program săptămânal: în fiecare Sâmbătă, interval orar 10:30-12:00
Achiziție minimă: 15 sesiuni de limba franceză (min. 1 semestru)

Testează Gratuit Atelierul de Franceză

incredere foarte mare

În cadrul atelierelor conversaționale de franceză pentru copii, cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii franceze. Aceste ateliere online sunt concepute punând accent pe dezvoltarea competențelor de conversație, dar și pe dezvoltarea personală a tinerilor participanți, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

📅 🕒
Calendarul Atelierului 2023-2024

Structura fiecărui curs:
– numărul de sesiuni: 1 sesiune / săptămână, 
– durata sesiunii: 1 oră și jumătate
– durata modulului: 18 sau 30 săptămâni
– în total: 18 sau 30 sesiuni de limba franceză.

Continuarea atelierelor de franceză la următorul nivel lingvistic poate însemna schimbarea trainerului și programul, în funcție de perioada de desfășurare.

Nr. participați per grupă: 5 – 8 cursanți
Perioada: Septembrie 2023 – Iunie 2024
Calendar Semestrul I: 23 Septembrie 2023 – 20 Ianuarie 2024
Zile libere: vacanță în perioada 18 Decembrie 2023 – 7 Ianuarie 2024
Program curs: în fiecare Sâmbătă, interval orar 10:30-12:00
Trainer nativ: Cherine Moussa

✨ TESTEAZĂ GRATUIT ACESTE ATELIERE DE FRANCEZĂ! ✨

Vreți să aflați dacă acest program este potrivit pentru copilul dumneavoastră?  Puteți să testați atelierele de franceză pentru copii, înainte de a face o achiziție! Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru! Vă puteți înscrie la un atelier gratuit de franceză pentru copii, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate. Toate detaliile pe site, pe pagina dedicată: CLICK AICI. Iar toate detaliile despre programul complet de ateliere conversaționale de limba franceză pentru copii, le prezentăm în continuare.

💬 Ce părere au absolvenții cursurilor Didacto?

Metodele interactive și non-formale, precum și atenția dedicată și răbdarea trainerilor Didacto s-au numărat între aspectele pozitive remarcate și apreciate de către cursanții noștri dragi.
Haideți să urmărim împreună impresiile unor tineri participanți – doar o parte dintre cei peste 80 de absolvenți ai cursurilor Didacto în anul 2021!

zambete pe fetele copiilor

👍 De ce limba franceză pentru copii?

Inițial, programele educaționale Didacto au început din dorința de a-i ajuta pe cât mai mulți copii să-și însușească cât mai ușor limba germană. De-a lungul timpului, mulți părinți ne-au întrebat dacă nu desfășurăm și activități în alte limbi străine – remarcându-se astfel un mare interes pentru limba franceză. În sfârșit, a sosit și acest moment în care deschidem porțile unei noi activități: Atelierele Conversaționale de Limba Franceză pentru copii.

Pentru că ne dorim să creștem și în acest sens, va urma să deschidem înscrierile și pentru nivelul lingvistic începător într-o etapă ulterioară a programelor educaționale în limba franceză, marca Didacto. 

👍 De ce recomandăm învățarea limbii franceze alături de echipa Didacto?

Metodele de învățare non-formală și răbdarea sunt deseori cei mai buni aliați atunci când un copil pornește la drum în fascinanta călătorie a multilingvismului. Cu un program personalizat și grupe mici care permit o comunicare mai ușoară (minim 5, maxim 8 copii per grupă), creăm o atmosferă cât mai plăcută pentru tinerii participanți, care să faciliteze învățarea într-un mod cât mai plăcut și interactiv.

Credem în puterea multilingvismului și a medierii interculturale și dorim să îi ajutăm pe copii să învețe limba franceză într-un mod cât mai plăcut, întrucât cunoașterea ei poate deschide mai târziu acestora numeroase oportunități.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează aceste ateliere conversaționale de franceză pentru copii?

Atelierele conversaționale de franceză pentru copii sunt destinate elevilor între 8-14 ani, având un nivel A2(A2.1&A2.2) începător de limba franceză și au loc doar ONLINE. Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 5 și maxim 8 cursanți, având un nivel apropiat lingvistic și de vârstă.

Atât în atelierul gratuit de franceză, cât și în cele din cadrul modulelor noastre de franceză pentru copii, aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.
Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii franceze. 

🕒 Când au loc atelierele de franceză pentru copii?

Calendar Semestrul I: 23 Septembrie 2023 – 20 Ianuarie 2024 pe parcursul a 15 sesiuni vor avea loc atelierele conversaționale cu nativ. Fiecare sesiune va avea durata de 90 minute, ziua de desfășurare și intervalul orar urmează să fie anunțate.

Calendar Semestrul II: 27 Ianuarie 2024 – 8 Iunie 2024, pe parcursul a 15 sesiuni vor avea loc atelierele conversaționale cu nativ. Fiecare sesiune va avea durata de 90 minute, ziua de desfășurare și intervalul orar urmează să fie anunțate.

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 12 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde au loc atelierele de franceză pentru copii?

Toate activitățile se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE.

În urma înscrierii la atelierele de franceză pentru copii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare.

💳 Cât costă participarea la atelierele de franceză pentru copii?

Participarea la ateliere are loc pe parcursul a minim 15 sesiuni (câte 1 sesiune / săptămână, fiecare cu durata a 1,5 ore) și presupune achitarea unei taxe de participare care va fi împărțită în tranșe, la achiziționare fiind incluse toate materialele digitale necesare desfășurării atelierelor.

COSTUL UNEI SESIUNI ÎN CADRUL ATELIERULUI DE FRANCEZĂ CU NATIV ESTE DE 55 lei.

Înainte de achiziție, vă rugăm să consultați politica de anulare a serviciilor în Termeni și Condiții

📝 Înscrieri

Pentru înscriere, selectați produsul dorit la începutul paginii, în funcție de nivelul lingvistic dorit și apoi finalizați înscrierea prin completarea formularului de pe site și achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi apoi pe e-mail.

📊 Nu știți sigur care este nivelul de franceză al copilului?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm să participați la un atelier gratuit de franceză, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii.

Dacă nu sunteți sigur de nivelul de limbă al copilului, vă recomandăm acest test de încadrare. Vă rugăm să ne trimiteți rezultatele testului (printscreen) pe email la inscrieri@didacto.ro astfel încât să vă putem face și recomandarea pentru înscriere.

Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Vă așteptăm la atelierele de franceză pentru copii! 🙂

Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?