Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Curs de franceză pentru copii în Cluj-Napoca [Atelier conversațional]

curs de franceza cluj

700lei1.200lei

Cursuri de franceză în Cluj-Napoca  (I.C. Brătianu, nr. 27)

– numărul de sesiuni: 1 sesiune pe săptămână
– durata sesiunii: 1 oră și jumătate
– perioada atelierului: săptămânal până în aprilie 2024
– cursanți: elevi de 8-14 ani

Testează Gratuit Cursul de Franceză

incredere foarte mare

În cadrul atelierelor conversaționale de franceză pentru copii în format fizic, cu ajutorul metodelor non-formale, elevii vor fi ghidați în descoperirea limbii franceze. 

Aceste ateliere de franceză pentru copii în Cluj-Napoca sunt concepute punând accent pe dezvoltarea competențelor de conversație, dar și pe dezvoltarea personală a tinerilor participanți, precum și pe dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, folosind metode educative interactive.

📅 🕒 Calendarul Cursurilor de Franceză

Structura atelierului – 2023-2024:

numărul de sesiuni: 1 sesiune pe săptămână

durata sesiunii: 1 oră și jumătate

perioada atelierului: săptămânal până în aprilie 2024

format fizic: la sediul nostru din centrul Clujului – str. I. C. Brătianu

Continuarea atelierului de franceză la următorul nivel lingvistic poate însemna schimbarea trainerului, în funcție de perioada de desfășurare.

Nr. participați per grupă: 7 – 10 cursanți

Perioada: Săptămânal până în aprilie 2024

Program atelier: În fiecare Marți în intervalul orar 18:00 – 19:30

Trainer: Salma

Nr. participați per grupă: 7 – 10 cursanți

Perioada: Săptămânal până în aprilie 2024

Program atelier: În fiecare  Vineri în intervalul orar 17:30 – 19:00

Trainer: Salma

✨ TESTEAZĂ GRATUIT ACESTE ATELIERE DE FRANCEZĂ ÎN CLUJ-NAPOCA! ✨

Vreți să aflați dacă acest program este potrivit pentru copilul dumneavoastră?  Puteți să testați atelierele de franceză pentru copii în Cluj-Napoca, la sediul nostru, înainte de a face o achiziție!

Vă punem la dispoziție GRATUIT acest lucru, deoarece suntem convinși că putem livra experiențe educaționale de calitate și vă veți putea convinge de acest lucru!

Vă puteți înscrie la un atelier gratuit de franceză pentru copii în Cluj, pentru a cunoaște mai bine programele educaționale Didacto, pentru a testa aspecte precum: nivelul lingvistic, dinamica de grup și metodele interactive utilizate.

Toate detaliile pe site, pe pagina dedicată: CLICK AICI.

Iar toate detaliile despre programul complet de ateliere conversaționale de limba franceză pentru copii în Cluj-Napoca, le prezentăm în continuare.

💬 Ce părere au absolvenții cursurilor Didacto?

Metodele interactive și non-formale, precum și atenția dedicată și răbdarea trainerilor Didacto s-au numărat între aspectele pozitive remarcate și apreciate de către cursanții noștri dragi.

Haideți să urmărim împreună impresiile unor tineri participanți – doar o parte dintre cei peste 450 de absolvenți ai cursurilor Didacto în perioada 2021-2022!

zambete pe fetele copiilor

👍 De ce limba franceză pentru copii în format fizic?

Inițial, programele educaționale Didacto au început în mediul ONLINE, din dorința de a-i ajuta pe cât mai mulți copii să-și însușească cât mai ușor limba germană și franceză.

De-a lungul timpului, mulți părinți ne-au întrebat dacă nu desfășurăm și activități în format fizic – remarcându-se astfel un mare interes pentru ateliere fizice în Cluj-Napoca.

În sfârșit, a sosit și acest moment în care deschidem porțile unei noi activități: Atelierele Conversaționale de Limba Franceză pentru copii în Cluj-Napoca, în format fizic. 

👍 De ce recomandăm învățarea limbii franceze alături de echipa Didacto?

Metodele de învățare non-formală și răbdarea sunt deseori cei mai buni aliați atunci când un copil pornește la drum în fascinanta călătorie a multilingvismului.

Cu un program personalizat și grupe mici care permit o comunicare mai ușoară (minim 7, maxim 10 copii per grupă), creăm o atmosferă cât mai plăcută pentru tinerii participanți, care să faciliteze învățarea într-un mod cât mai plăcut și interactiv.

Credem în puterea multilingvismului și a medierii interculturale și dorim să îi ajutăm pe copii să învețe limba franceză într-un mod cât mai plăcut, întrucât cunoașterea ei poate deschide mai târziu acestora numeroase oportunități.

🧑‍🎓 Căror elevi li se adresează aceste ateliere conversaționale de franceză?

Atelierele conversaționale de franceză pentru copii sunt destinate elevilor din Cluj-Napoca sau împrejurimi, între 7-14 ani, având un nivel începător de limba franceză și au loc la sediul nostru din centrul Clujului (str. I. C. Brătianu).

Pe baza informațiilor din formularul de înscriere, elevii doritori să participe vor fi împărțiți în grupe de minim 7 și maxim 10 cursanți, având un nivel apropiat lingvistic și de vârstă.

Atât în atelierul gratuit de franceză, cât și în cel cu plată, aceștia își pot folosi cunoștințele lingvistice într-un mediu în care libera exprimare și creativitatea sunt încurajate.

Știm cu toții că o limbă străină nu se poate învăța pe deplin decât prin interacțiunea cu ceilalți, facilitând astfel o mai bună înțelegere a acesteia. Pronunția, ordonarea ideilor și fluența vorbirii sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare în învățarea limbii franceze. 

🕒Când are loc cursul de franceză pentru copii în Cluj-Napoca?

Grupă cu program săptămânal – până în aprilie 2024:

Nivel Începător (A1) cu Trainer Iarina: în fiecare Miercuri și/sau Vineri, în intervalul orar 17:30 – 19:00, 1,5 ore/sesiune), vor avea loc ateliere conversaționale de franceză pentru copii în Cluj-Napoca, în format fizic.

 

🤝 Cine suntem și ce ne recomandă?

Cei peste 14 ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri, au atras cu sine proiecte centrate pe educație non-formală și o experiență vastă în organizarea și livrarea de experiențe educaționale calitative.

Dacă aveți orice fel de întrebări pentru noi, pe care doriți să ni le adresați, despre noi ca echipă sau despre activități, vă stăm cu drag la dispoziție. Mai multe despre echipa Didacto puteți parcurge pe pagina dedicată Despre noi.

🏠 Unde au loc cursurile de franceză pentru copii în format fizic?

Atelierele conversaționale de franceză pentru copii în format fizic au loc la sediul nostru din Cluj-Napoca, str. I. C. Brătianu.

În urma înscrierii la atelierele de franceză pentru copii, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile necesare pentru participarea la atelier.

💳 Cât costă participarea la cursurile de franceză pentru copii în Cluj-Napoca?

Participarea la atelier are loc pe parcursul 1 sesiune pe săptămână, 1h 30 min. / sesiune.

COSTUL UNEI SESIUNI ÎN CADRUL ATELIERULUI DE FRANCEZĂ ÎN CLUJ-NAPOCA ESTE DE 70 lei.

Modalități de plată: cu cardul, selectând produsul dorit din dreapta paginii, astfel:

  • Selectând nivelul, prețul (în funcție de numărul de sesiuni pe săptămână la care vă înscrieți)


În prețul atelierului sunt incluse: 

  • Materialele necesare predării, 
  • Evaluare personalizată a evoluției fiecărui copil – transmisă în scris părintelui pe parcursul modulului,
  • Grup de WhatsApp al părinților cu trainerul grupei,
  • Fișa de vocabular de la fiecare sesiune de curs.

📝 Înscrieri

Pentru înscriere, selectați produsul  la începutul paginii și apoi finalizați înscrierea prin completarea formularului de pe site și achitarea taxei de participare. Toate detaliile necesare le veți primi apoi pe e-mail.

📊 Nu știți sigur care este nivelul de franceză al copilului?

Dacă există dorința de evaluare a nivelului lingvistic al copilului, vă recomandăm să participați la un atelier gratuit de franceză în Cluj-Napoca, iar unul dintre trainerii noștri va face o evaluare / recomandare la finalul sesiunii.  

De asemenea, dacă nu sunteți siguri de nivelul de limbă franceză al copilului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziție și acest test de încadrare astfel încât să putem afla nivelul exact care i se potrivește copilului. Vă rugăm să ne trimiteți dovada rezultatului pe email la contact@didacto.ro. 

Nu uitați că suntem aici ca să vă ajutăm să vă orientați în ceea ce privește nivelul și activitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Pentru noi potrivirea copilului cu nivelul și activitatea corespunzătoare sunt prioritare.

invata repede limba germana

Contact

Dacă doriți mai multe detalii, ne puteți contacta prin modurile prezentate pe pagina de CONTACT.

Vă așteptăm la atelierele de franceză pentru copii în Cluj-Napoca! 🙂

Share This :
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?