Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Activități pentru copii în București [Top 11 recomandări]

activitati pentru copii in bucuresti

Ce vei regăsi în articol:

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, oferă o mulțime de oportunități de divertisment și învățare pentru copii. Dacă ești în căutarea unor activități distractive și educative pentru cei mici, atunci te afli în locul potrivit.

În acest articol, veți cunoaște top 9 activități pentru copii în București, de la activități recreative, la taberele de zi oferite de Centrul Didacto, toate pregătite pentru a face timpul petrecut cu cel mic distractiv și productiv.

Activități recreative de făcut în familie

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Primul loc îl ocupă Muzeul Național al Satului, un loc minunat unde copiii pot învăța despre tradițiile și cultura românească. Muzeul organizează și ateliere creative, unde aceștia pot avea parte de o experiență extraordinară, învățând despre meșteșugurile tradiționale și conectându-se cu partea lor artisitică.

Dacă vrei să afli mai multe despre una din minunatele activități pentru copii în București oferite, poți accesa site-ul muzeului, urmărind acest link sau intrând pe pagina de Facebook pe acest link.

Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”

Dacă vremea caldă nu te-a convins încă să ieși din casă, Grădina Botanică te va asigura că va fi una dintre preferatele activiăți de vară pentru copilul tău în București. Fiind un spațiu verde în inima orașului, este ideal pentru plimbări relaxante și explorarea naturii.

Aici, copiii pot participa la tururi ghidate unde învață despre diferite tipuri de plante, animale și ecosisteme. Poți afla mai multe despre aceste tururi dacă vizitezi site-ul grădinii pe acest link.

Activități pentru copii în București [Top 11 recomandări] 1

Zoolo

Ca una dintre multele activități pentru copii în București care îi leagă pe copii cu natura, Zoolo este cel care va îmbina învățarea cu distracția. Acesta este un parc zoologic modern unde copiii pot învăța despre diversitatea vieții sălbatice.

Parcul găzduiește o varietate de animale exotice și locale și oferă oportunitatea de a învăța despre conservarea naturii și importanța biodiversității. Accesează site-ul parcului zoologic pentru a afla mai multe detalii.

Activități pentru copii în București [Top 11 recomandări] 2

Parcul Tineretului

Parcul Tineretului e pur și simplu exploziv de distractiv ca una dintre activități pentru copii în București! Aici, aventurile sunt nelimitate și zâmbetele sunt garantate. În loc să stea închistăți în casă, cei mici se pot elibera și pot sărbători spiritul liber în mijlocul naturii.

De la tobogane care te fac să țipi de bucurie, la biciclete care îți dau aripi și până la locurile de picnic unde petrecerile devin magice, fiecare colț al acestui paradis al jocului îi așteaptă pe copii să exploreze și să se distreze fără oprire!

Activități pentru copii în București [Top 11 recomandări] 3

Aquapark București

Printre alte activiăți pentru copii în București odată cu venirea verii, trebuie neaparat menționat Aquapark-ul Magic Place. Zilele calde fac ca acesta să fie o destinație ideală pentru copilul tău care asigură voia bună.

Parcul acvatic oferă tobogane rapide, piscine cu valuri, râuri lente și multe alte atracții acvatice care promit distracție și răcorire pentru toată familia. Dacă te-ai convins, pe acest link poți verificare tarifele și programul aquapark-ului.

Planetariul București

Planetariul București este locul unde copiii pasionați de astronomie pot învăța despre stele, planete și misterul universului într-un mod captivant. Planetariul organizează proiecții 3D și prezentări interactive care vor fascina și educa micuții exploratori ai cosmosului. Pe acest link vei putea descoperi mai multe despre evenimentele și expozițiile planetariului.

Activități pentru dezvoltarea copilului

Ateliere de artă și cultură

Atelierele de Artă și Cultură din București sunt o sursă inepuizabilă de inspirație și creativitate pentru copii. Aceste ateliere oferă o gamă variată de activități educative și distractive, precum pictură, sculptură, dans și muzică, încurajând exprimarea liberă și dezvoltarea abilităților artistice ale micuților.

Cu instructori pasionați și programe adaptate vârstei, atelierele de artă și cultură sunt o alegere excelentă pentru părinții în căutare de activități pentru copii în București, oferind o platformă unde tinerii artiști pot să-și exploreze talentele și să se bucure de magia creației.

Teatrul de păpuși „Gulliver”

Teatrul de Păpuși „Gulliver” din București este un loc magic unde copiii se pot bucura de activități distractive și educative. Prin spectacole captivante și ateliere creative, teatrul îmbină arta dramatică cu învățarea, oferind o experiență unică.

Cu un repertoriu diversificat și interacțiuni memorabile, „Gulliver” devine o destinație de top pentru activități pentru copii în București, stimulând imaginația și dezvoltarea personală a micuților. Pentru programul spectacolelor, poți accesa pagina teatrului oficială aici.

Activități pentru copii în București [Top 11 recomandări] 4

Activități cu Educație Distractivă

Dacă ești în căutare de activități pentru copii în București, care să asigure o sursă de educație și dezvoltare constantă, echipa Didacto ți-a pregătit o varietate de oportunități privind limbile străine și nu numai.

Tabere de Zi pentru Copii

Taberele de zi în engleză sau germană oferă copiilor posibilitatea de a se cufunda complet în lumea limbilor și de a explora teme precum:

  • public speaking
  • dezbateri
  • media și comunicare
  • multiculturalism
  • magie și poveste

Iată succint tot ce trebuie să știi despre aceste tabere:

  • taberele durează o săptămână, de luni până vineri, cu program zilnic 09-17:00
  • taberele se desfășoară pe toată perioada lunii iulie
  • copiii vor lucra în grupe personalizate nivelului lor de limbă

Iată cum arată o tabără de zi, marca Didacto:

Pentru a vedea toate detaliile cu privire la taberele din București, accesează linkul următor: Tabere de Zi în București.

Rezervă un loc la tabără sau sună-ne la numărul de telefon +40 752 822 373.

Mai multe oportunități educaționale

La Centrul Didacto, creăm surse esențiale de educație și dezvoltare. Cu servicii diversificate, centrul vine în întâmpinarea nevoilor copiilor, de a învăța și dezvolta abilități în limbi străine, comunicare și inteligență emoțională. Iată oportunitățile educaționale pentru copii de 8-14 ani:

Cursuri Online de Germană și Franceză

Centrul Didacto îi invită pe copii în universurile fascinante ale limbilor străine – germană și franceză. Aici, tainele limbilor devin povești captivante, iar învățarea se transformă într-o aventură memorabilă, ghidată de profesori pasionați și metode inovatoare.

Fie că optați pentru învățarea unei limbi străine de la zero sau doriți continuarea studiului la un nivel mai avansat pentru copilul vostru, cursurile noastre se personalizează nevoilor cursanților.

Descoperă:

Iată cum s-au simțit micii absolvenți la Cursurile de Germană și Franceză:

Atelierele Online de Germană și Franceză

Arta comunicării atinge noi culmi prin atelierele conversaționale organizate de Centrul Didacto, unde copiii pot dialoga cu vorbitori nativi de germană sau franceză. Aceste momente de dialog autentic nu doar consolidează cunoștințele lingvistice, ci și stimulează imaginația și creativitatea, creând punți de înțelegere între culturi și oameni. Pentru a afla mai multe, accesați pagina: Ateliere Online pentru Copii.

Iată cum s-au simțit micii absolvenți la Atelierul de Germană:

Credem că te-ar interesa și:

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?