Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat]

activitati pentru copii in brasov

Ce vei regăsi în articol:

Brașovul, cu peisajele sale montane, atmosfera medievală și varietatea de atracții, este un oraș perfect pentru o escapadă în familie.

Dacă sunteți în căutarea de activități pentru copii în Brașov, aveți noroc! Am pregătit pentru voi o listă cu 9 recomandări de neratat, împărțite în categorii, în funcție de preferințe, care vor transforma orice vacanța sau orice weekend într-o aventură memorabilă!

Activități recreative de făcut în familie

Muzeul de Etnografie Brașov

Muzeul de Etnografie Brașov este un tărâm al tradițiilor și al istoriei locale. Acesta oferă expoziții interactive și activități educative care îi vor captiva pe cei mici. Este unul dintre locurile ideale pentru activități pentru copii în Brașov, unde ei pot învăța despre moștenirea culturală și tradițiile locale. De la costume tradiționale la obiecte artizanale, copiii vor avea oportunitatea să învețe despre cultura și istoria regiunii într-un mod distractiv și interesant. Pentru tarife, program sau evenimente, puteți intra pe acest site oficial al muzeului.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 1

Parcul Zoologic Brașov

Un alt loc excelent pentru activități pentru copii în Brașov este Parcul Zoologic. Acesta adăpostește o varietate impresionantă de animale, de la leii magnifici la pinguinii jucauși. Este un loc perfect pentru a-i familiariza pe cei mici cu diversitatea vieții sălbatice și importanța conservării biodiversității. Copiii vor fi fascinați să observe și să învețe despre habitatul natural al acestor creaturi minunate, contribuind la educația lor ecologică. Acest zoo dispune chiar adoptarea unui animăluț direct din parc, însă pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina web, dând click pe acest link.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 2

Muzeul Prima Școală Românească

Muzeul Prima Școală Românească este ca o carte deschisă a aventurii și descoperirii! Este un loc minunat pentru activități pentru copii în Brașov care te duc în trecut și îți dezvăluie secretele educației de altădată. Aici, copiii vor fi captivați de primele manuale, vor admira instrumentele vechi de scris și vor păși în sălile de clasă ale altor vremuri. Ghizii muzeului sunt ca niște călăuze fermecate, gata să răspundă la întrebările curioase ale micuților exploratori și să îi poarte într-o călătorie fascinantă prin istoria învățământului românesc. Așadar, ia-ți rucsacul cu întrebări și vino să descoperi tainele educației de altădată! Dacă crezi că ai nevoie de mai multe informații, poți contacta direct muzeul intrând pe acest site.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 3

AquaPark Paradisul Acvatic Brașov

În zilele toride de vară, AquaPark Brașov este refugiul perfect pentru a vă răcori și a vă distra în același timp. Este unul dintre cele mai populare locuri pentru activități pentru copii în Brașov, cu tobogane rapide, piscine valurite și o zonă specială pentru cei mici. Este locul unde distracția acvatică este la ea acasă, oferind momente de neuitat pentru toată familia, iar pentru mai multe detalii poți accesa acest link.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 4

Castelul Bran

Castelul Bran este un simbol al misterului și al legendei în Brașov. Este unul dintre punctele de atracție esențiale pentru activități pentru copii în Brașov, oferind tururi ghidate care dezvăluie poveștile sale fascinante. Copiii vor fi captivați de atmosfera medievală și de arhitectura sa impunătoare, oferindu-le o experiență memorabilă și educativă în același timp. Așadar, pune-ți căciula de explorator și pregătește-te să descoperi tainele castelului! Poți vizita site-ul castelului direct accesând acest link.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 5

Activități pentru copii în Brașov, de dezvoltare

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 6

Parcul Aventura Brașov

Parcul Aventura Brașov este un loc unde aventura și distracția se împletesc într-un mod unic. Cu trasee variate de cățărare și obstacole suspendate, acesta este unul dintre cele mai populare locuri pentru activități pentru copii în Brașov. Copiii pot să-și testeze abilitățile fizice și să-și dezvolte încrederea în sine într-un mediu sigur și controlat. Echipamentul de siguranță este asigurat, iar personalul instruit este mereu acolo pentru a ajuta și ghida. Dacă și ție ți se pare că aventura este cel mai bun prieten al copilului tău, te invităm călduros să vizitezi site-ul parcului, accesând acest link.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 7

Teatrul Arlechino

Înființat în 1949 ca o secție a Teatrului Dramatic din Brașov, Teatrul Arlechino a devenit ulterior o instituție independentă. Printre spectacolele de neuitat pe care le poți vedea aici se numără „Motanul încălțat”, „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” și „Aladin și lampa fermecată”. Vizitând acest teatru, poți intra împreună cu copilul tău în lumea fascinantă a poveștilor copilăriei și să vă bucurați de momente magice. Mai multe detalii despre program pot fi consultate aici: Teatrul Arlechino.

9+ Activități pentru copii în Brașov [Recomandări de Neratat] 8

Activități pentru copii în Brașov, cu Edu-Distracție

Tabere de Zi pentru Copii

Taberele de zi în engleză, franceză sau germană oferă copiilor posibilitatea de a se cufunda complet în lumea limbilor și de a explora teme esențiale pentru dezvoltarea lor, precum:

  • public speaking
  • dezbateri
  • media și comunicare
  • multiculturalism
  • magie și poveste

Iată detaliile organizatorice ale acestor tabere:

  • taberele durează o săptămână, de luni până vineri, cu program zilnic 09-17:00
  • taberele se desfășoară pe toată perioada lunii iulie
  • copiii vor lucra în grupe personalizate nivelului lor de limbă

Iată cum arată o tabără de zi, marca Didacto:

Pentru a vedea toate detaliile cu privire la taberele din Brașov, accesează linkul următor: Tabere de Zi în Brașov.

Rezervă un loc la tabere sau sună-ne la numărul de telefon +40 752 822 373.

Mai multe oportunități educaționale

La Centrul Didacto, creăm surse esențiale de educație și dezvoltare. Cu servicii diversificate, centrul vine în întâmpinarea nevoilor copiilor, de a învăța și dezvolta abilități în limbi străine, comunicare și inteligență emoțională. Iată oportunitățile educaționale pentru copii de 8-14 ani:

Cursuri Online de Germană și Franceză

Centrul Didacto îi invită pe copii în universurile fascinante ale limbilor străine – germană și franceză. Aici, tainele limbilor devin povești captivante, iar învățarea se transformă într-o aventură memorabilă, ghidată de profesori pasionați și metode inovatoare.

Fie că optați pentru învățarea unei limbi străine de la zero sau doriți continuarea studiului la un nivel mai avansat pentru copilul vostru, cursurile noastre se personalizează nevoilor cursanților.

Descoperă:


Hai să aruncăm o privire asupra experienței pe care au avut-o micii absolvenți ai cursurilor de germană, alături de noi:

Atelierele Online de Germană și Franceză

Arta comunicării atinge noi culmi prin atelierele conversaționale organizate de Centrul Didacto, unde copiii pot dialoga cu vorbitori nativi de germană sau franceză. Aceste momente de dialog autentic nu doar consolidează cunoștințele lingvistice, ci și stimulează imaginația și creativitatea, creând punți de înțelegere între culturi și oameni. Pentru a afla mai multe, accesați pagina: Ateliere Online pentru Copii.

Iată cum s-au simțit micii absolvenți la Atelierul de Franceză, respectiv la Atelierul de Germană:

Concluzie

Brașovul este un oraș vibrant și plin de viață, cu o mulțime de opțiuni pentru activități pentru copii. De la aventura în natură și explorarea istoriei până la divertismentul acvatic și aprecierea artei, există ceva pentru fiecare membru al familiei.

Planificați-vă următoarea escapadă în Brașov și asigurați-vă că includeti în itinerariul dumneavoastră cât mai multe dintre aceste activități pentru copii în Brașov.

V-ar mai putea interesa și:

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?