Tel: +40 752 822 373
De 1 iunie, transformă învățarea în joacă!
Poți profita de reduceri încă:
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

7+ Activități pentru Copii în Arad [Distracție și Educație]

activitati pentru copii in arad

Ce vei regăsi în articol:

Dacă ești în căutarea unor grozave activități pentru copii în Arad, ai ajuns în locul potrivit!

Am pregătit o listă specială cu peste 7 activități captivante care îi vor încânta pe cei mici și îi vor ține activi și veseli pe tot parcursul zilei. Hai să descoperim împreună aventurile care te așteaptă!

Activități recreative de făcut în familie

Cu Bicicleta prin Oraș

Cum Primăria se asigură mereu să existe nu numai numeroase activități pentru copii în Arad, ci și pentru familiile lor iubitoare de mișcare, au apărut deja peste 300 de stații de închiriat biciclete în întreg orașul! Aşa după cum se procedează şi în cazul trotinetelor electrice, bicicletele vor putea fi închiriate în regim self-service printr-o aplicaţie de mobil!

Pentru mai multe detalii descarcă-ți aplicația GloBikes pentru a vedea harta de unde se pot face aceste perfecte plimbări pe două roți! Așa că ia-ți bicicleta și vino să explorăm împreună secretele orașului!

Zbor Cu Planorul la Aeroclubul Teritorial „Traian Vuia”

Ce părere ai să experimentăm o aventură memorabilă în înaltul cer senin al Aradului? La Aeroclubul „Traian Vuia”, care se mândrește cu un profesionalism excelent, descoperi secretele zborului cu un planor și să te simți ca un adevărat pilot!

Această experiență unică în viață este un must-do pentru orice copil pasionat de aviație și aventură! Așadar, haideți să decolăm împreună și să explorăm minunile cerului! Explorează și alte activități pentru copii în Arad pentru a-ți îmbogăți aventura!

7+ Activități pentru Copii în Arad [Distracție și Educație] 1

Picnic în Pădurea de Lângă Arad

Nimic nu se compară cu bucuria unui picnic în mijlocul naturii alături de cei dragi! În Arad, există păduri primitoare și locuri minunate în care poți petrece o zi de poveste în aer liber. Așadar, pregătește-ți cosul cu bunătăți, adună-ți familia și vino să ne bucurăm împreună de frumusețea naturii!

Gândește-te să ieși din cotidian și să descoperi și alte activități pentru copii în Arad pentru a-ți transforma ziua într-o aventură memorabilă!

Activități pentru Dezvoltarea Copiilor

7+ Activități pentru Copii în Arad [Distracție și Educație] 2

Cursuri de Dans și Mișcare la Școala de Dans „Royal Steps”

Dacă și micuțul tău prinde gustul muzicii și arată o înclinație spre mișcările ritmate, nu sta pe gânduri și înscrie-l numaidecât la una dintre cele mai populare activități pentru copii în Arad și anume, cursurile de dans! Încurajează pasiunea pentru mișcare și ritm la Școala de Dans „Royal Steps” din Arad!

Aici, copiii pot participa la cursuri distractive și captivante îndrumați de profesioniști, care îi vor ajuta să își dezvolte coordonarea și să își exprime creativitatea prin mișcare. Poți vizita pagina lor de Facebook dacă încă nu te-ai lăsat convis!

7+ Activități pentru Copii în Arad [Distracție și Educație] 3

Ateliere de Artă la Centrul Cultural Județean Arad

Pentru cei mici cu spirit artistic, Centrul Cultural Județean din Arad este gazda unor ateliere de artă pline de culoare și creativitate! Aici, micuții pot să-și pună în valoare talentele artistice și să creeze opere de artă minunate, alături de alți copii talentați.

Aceste activități pentru copii în Arad oferă oportunitatea perfectă de a explora lumea artei și de a-și dezvolta creativitatea într-un mediu stimulant și distractiv! Hai și tu! Mai multe detalii aici.

7+ Activități pentru Copii în Arad [Distracție și Educație] 4

Distracție la Palatul Copiilor și Elevilor

În inedita lume a Muzeului Copiilor din Arad, micii cercetători vor fi fascinați de experimentele științifice captivante și descoperirile uimitoare! Astfel, invităm copiii să pășească în universul științei și să exploreze împreună misterele cosmosului! Acest muzeu oferă o gamă variată de activități pentru copii în Arad, în care aceștia pot învăța și se pot distra în același timp, într-un mediu educativ și distractiv.

7+ Activități pentru Copii în Arad [Distracție și Educație] 5

Cursuri de programare și robotică pentru copii

Toți copiii merită șansa de a învăța programare, iar la Code School Clubs Arad această oportunitate devine realitate! Aici, micii învățăcei sunt ghidați de traineri care sunt programatori experimentați. Astfel, copiii pot păși cu încredere în lumea digitalizării, dobândind abilități esențiale pentru viitorul lor. Creativitatea lor este pusă în valoare și sunt stimulați să-și transforme ideile în proiecte concrete.

Cursurile de programare oferite la club sunt aliniate celor mai recente cerințe de pe piața muncii. Astfel, copiii dezvoltă competențe fundamentale încă de la o vârstă fragedă, competențe care sunt esențiale pentru succesul viitor. Mai multe detalii pot fi descoperite aici.

Activități pentru copii cu Edu-Distracție

Tabere de Zi pentru Copii

Taberele de zi în engleză, franceză sau germană oferă copiilor posibilitatea de a se cufunda complet în lumea limbilor și de a explora teme esențiale pentru dezvoltarea lor, precum:

  • public speaking
  • dezbateri
  • multiculturalism

Iată detaliile organizatorice ale acestor tabere:

  • taberele durează o săptămână, de luni până vineri, cu program zilnic 09-17:00
  • taberele se desfășoară pe toată perioada lunii iulie
  • copiii vor lucra în grupe personalizate nivelului lor de limbă

Iată cum arată o tabără de zi, marca Didacto:

Pentru a vedea toate detaliile cu privire la taberele din Arad, accesează linkul următor: Tabere de Zi în Arad.

Rezervă un loc la tabere sau sună-ne la numărul de telefon +40 752 822 373.

Mai multe oportunități educaționale

La Centrul Didacto, creăm surse esențiale de educație și dezvoltare. Cu servicii diversificate, centrul vine în întâmpinarea nevoilor copiilor, de a învăța și dezvolta abilități în limbi străine, comunicare și inteligență emoțională. Iată oportunitățile educaționale pentru copii de 8-14 ani:

Cursuri Online de Germană și Franceză

Centrul Didacto îi invită pe copii în universurile fascinante ale limbilor străine – germană și franceză. Aici, tainele limbilor devin povești captivante, iar învățarea se transformă într-o aventură memorabilă, ghidată de profesori pasionați și metode inovatoare.

Fie că optați pentru învățarea unei limbi străine de la zero sau doriți continuarea studiului la un nivel mai avansat pentru copilul vostru, cursurile noastre se personalizează nevoilor cursanților.

Descoperă:


Hai să aruncăm o privire asupra experienței pe care au avut-o micii absolvenți ai cursurilor de germană, alături de noi:

Atelierele Online de Germană și Franceză


Arta comunicării atinge noi culmi prin atelierele conversaționale organizate de Centrul Didacto, unde copiii pot dialoga cu vorbitori nativi de germană sau franceză. Aceste momente de dialog autentic nu doar consolidează cunoștințele lingvistice, ci și stimulează imaginația și creativitatea, creând punți de înțelegere între culturi și oameni. Pentru a afla mai multe, accesați pagina: Ateliere Online pentru Copii.

Iată cum s-au simțit micii absolvenți la Atelierul de Franceză, respectiv la Atelierul de Germană:

Cu o gamă largă de activități pentru copii în Arad, recreative și educative, veți găsi întotdeauna ceva interesant de făcut în acest oraș vibrant și plin de viață. Așadar, luați-vă copiii de mână și porniți în aventura vie a acestui oraș plin cu voie bună la tot pasul!

Te-ar mai putea interesa și:

cele mai noi cursuri in mediul online

Cursuri de germană
pentru copii

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Cursuri pentru copii
Deschide conversația
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?